Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης από την Ελλάδα η Mercedes-Benz

Μέσω ανακοίνωσης κάνει λόγο για ανακριβείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές πληροφορίες

Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης από την Ελλάδα η Mercedes-Benz

Μέσω ανακοίνωσης κάνει λόγο για ανακριβείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές πληροφορίες

Ο διαχωρισμός της Daimler Trucks από την Mercedes-Benz AG αναμένεται να οδηγήσει σε αλλαγές στην πλειοψηφία των θυγατρικών των δύο εταιρειών παγκοσμίως, όμως σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται αποχώρηση της εταιρείας από την Ελλάδα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Mercedes-Benz Hellas, ενώ παράλληλα «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της ώστε να προστατεύσει το όνομα και το κύρος της απέναντι σε δημοσιεύματα που παραπληροφορούν, πλήττοντας τη φήμη και την αξιοπιστία της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Mercedes-Benz Hellas:

Η Mercedes-Benz δεν αποχωρεί από την Ελλάδα!

Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση συνεχίζεται δυναμικά και ο μετασχηματισμός της αυτοκίνησης επιφέρει αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά, είναι ο διαχωρισμός των Daimler Trucks από τη Mercedes-Benz AG, γεγονός που ο Όμιλος της Daimler έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό με Δελτία Τύπου.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές οι οποίες θα επηρεάσουν την πλειοψηφία των θυγατρικών των δύο νέων εταιριών παγκοσμίως. Με δεδομένο ότι η Mercedes-Benz Ελλάς διατηρεί κάτω από την ομπρέλα της το σύνολο των δραστηριοτήτων επιβατικών, ελαφρών κα βαρέων επαγγελματικών οχημάτων καθώς και λεωφορείων, ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές στη λειτουργική δομή της. Σε καμία όμως περίπτωση η Mercedes-Benz δεν αποχωρεί από την Ελληνική αγορά, η οποία την τιμά με την εμπιστοσύνη της κατατάσσοντάς την σταθερά στην 1η θέση των πωλήσεων ανάμεσα στις premium μάρκες τα τελευταία 7 χρόνια. Η πορεία αυτή καθιστά την Ελληνική εισαγωγική εταιρεία μία από τις πιο επιτυχημένες θυγατρικές της Mercedes-Benz στη Ευρώπη.

Οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναπαράγεται είναι εντελώς ανακριβής, ανυπόστατη και συκοφαντική. Η Mercedes-Benz Ελλάς δηλώνει απερίφραστα ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της ώστε να προστατεύσει το όνομα και το κύρος της απέναντι σε δημοσιεύματα που παραπληροφορούν, πλήττοντας τη φήμη και την αξιοπιστία της.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!