Δείτε πρώτοι από κοντά τη νέα BMW X1

Η νέα BMW X1 πραγματοποιεί την πρώτη πανελλαδική της παρουσίαση σε ένα φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις, στις 9 και 10 Ιουλίου.

Δείτε πρώτοι από κοντά τη νέα BMW X1

Η νέα BMW X1 πραγματοποιεί την πρώτη πανελλαδική της παρουσίαση σε ένα φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις, στις 9 και 10 Ιουλίου.

Μετά την παρουσίαση που έγινε για τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, (δείτε πατώντας εδώ), σειρά έχει πλέον το κοινό να βρεθεί στα αποκαλυπτήρια της νέας BMW X1.

Με εντελώς νέα και επιβλητική εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα, η νέα γενιά της ΒΜW Χ1 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles).

Τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της, η νέα επιβλητική BMW X1 έρχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και σας υποδέχεται σε ένα 2ημερο φεστιβάλ BMW γεμάτο εκπλήξεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Δείτε από κοντά τη νέα BMW X1 το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα, στο Anassa City Events και βιώστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στα BMW Corners.

Προϊοντική παρουσίαση της νέας BMW X1, oλοκληρωμένες υπηρεσίες, συναρπαστικά προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες, τα πάντα για τη φόρτιση και ποικίλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW, σας περιμένουν να τις γνωρίσετε!

Για τους μικρούς φίλους της μάρκας που αγαπούν τη περιπέτεια και τις προκλήσεις, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αναρρίχηση, παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Κλείστε τώρα τη θέση σας στην ιστοσελίδα: www . bmw . gr

Το tour της νέας BMW X1 θα συνεχιστεί και εκτός Αθηνών σε ένα μοναδικό roadshow στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!