Δωρεά Dacia Lodgy στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό»

Το 7θέσιο αυτοκίνητο αποτελεί χορηγία της Teoren Motors ΑΕ

Δωρεά Dacia Lodgy στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό»

Το 7θέσιο αυτοκίνητο αποτελεί χορηγία της Teoren Motors ΑΕ

Μία σημαντική συμβολή στο έργο του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού», στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, αποτελεί η δωρεά ενός Dacia Lodgy από την Teoren Motors AE. Η εταιρεία, αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault και Dacia στην Ελλάδα, παρέχει το το 7θέσιο πολυμορφικό προκειμένου να διευκολύνει τις μετακινήσεις των παιδιών, αλλά και του προσωπικού που στελεχώνει το χωριό.

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Επιδίωξή του είναι να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους. Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κατά το πρότυπο της οικογένειας που αποτελεί το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας.

Η παράδοση του Dacia LODGY έγινε στις εγκαταστάσεις του νέου μέλους του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault και Dacia στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 70), Βιο-Καρ plus Ε.Π.Ε. Εκ μέρους του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο, το αυτοκίνητο παρέλαβε ο κ. Λουκάς Ίσσαρης, Γ. Διευθυντής του Χωριού.

«Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. εύχεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των παιδιών του Φίλυρου, βοηθώντας και αυτή με τη σειρά της στις προσπάθειες του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» για την σωστή ανατροφή και την επιτυχημένη ένταξή τους στην κοινωνία, ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη της», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!