Αδιάλειπτη σύνδεση με το Ford Puma μέσω εφαρμογής

Με την εφαρμογή για FordPass, οι ιδιοκτήτες του Puma μπορούν να είναι μονίμως «συνδεδεμένοι» με το όχημά τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

Αδιάλειπτη σύνδεση με το Ford Puma μέσω εφαρμογής

Με την εφαρμογή για FordPass, οι ιδιοκτήτες του Puma μπορούν να είναι μονίμως «συνδεδεμένοι» με το όχημά τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

H εφαρμογή για smartphone FordPass προσφέρει τη δυνατότητα στον οδηγό κάθε Ford Puma να συνδεθεί ανά πάσα στιγμή με το αυτοκίνητό του, απολαμβάνοντας χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες καθώς και πρόσβαση σε δεδομένα του οχήματος, που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Μεταξύ των λειτουργιών του FordPass, περιλαμβάνεται η δυνατότητα κλειδώματος από απόσταση, καθώς και ενημέρωση για την κατάσταση του οχήματος στον τομέα αυτό, δηλαδή αν είναι κλειδωμένο ή όχι. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας SecuriAlert, σε περίπτωση που ανιχνευθεί ξεκλείδωμα των θυρών ή άνοιγμά τους, ακόμα και με το δεύτερο χειριστήριο, η εφαρμογή αποστέλλει σχετική ειδοποίηση.

Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εκκινήσει τον κινητήρα από απόσταση και να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό πριν φτάσει στο όχημα, ώστε να αποψυχθεί το παρμπρίζ και η θερμοκρασία στην καμπίνα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Η εφαρμογή παρέχει ειδοποιήσεις για την κατάσταση της υγείας του Puma, ενημερώνοντας τον οδηγό για ζωτικά θέματα, όπως η πίεση ελαστικών και τα επίπεδα υγρών του οχήματος. Επιπλέον, παρέχονται υπενθυμίσεις για το service του αυτοκινήτου και η δυνατότητα προγραμματισμού του μέσω της εφαρμογής, που διατηρεί ένα ψηφιακό αρχείο του ιστορικού των service.

Το FordPass παρέχει εύκολη επικοινωνία με υπηρεσίες οδικής βοήθειας καθώς στέλνει την ακριβή τοποθεσία του οχήματος και πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Με αυτό τον τρόπο, το πρόβλημα είναι γνωστό εξαρχής στην υπηρεσία πριν καν καταφθάσει βοήθεια.

Συνδέοντας το FordPass μέσω AppLink, o χρήστης μπορεί να λαμβάνει αναφορές, ώστε να εξοικονομεί χρήματα μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, μέσω ανάλυσης των προηγούμενων διαδρομών, οδηγικών συνηθειών και συμπεριφορών πίσω από το τιμόνι. Περιλαμβάνεται επίσης ενημέρωση για την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην επιλεγμένη διαδρομή του συστήματος πλοήγησης και εναλλακτικές διαδρομές, για την εξοικονόμηση χρόνου.

Τέλος, η εφαρμογή παρέχει δωρεάν για τον πρώτο χρόνο ιδιοκτησίας το σύστημα Local Hazard Information (LHI), που χρησιμοποιεί μια ροή δεδομένων από συμπεριφορές άλλων συνδεδεμένων οχημάτων, ώστε να εντοπίζει κινδύνους πριν καν εμφανιστούν στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!