Στην Ελλάδα το νέο μικρό SUV, Volkswagen Taigo (τιμή)

Βασικός κινητήρας για το μήκους 4,26 μέτρων SUV είναι ο 1.0 TSI 95 ίππων

Στην Ελλάδα το νέο μικρό SUV, Volkswagen Taigo (τιμή)

Βασικός κινητήρας για το μήκους 4,26 μέτρων SUV είναι ο 1.0 TSI 95 ίππων

Την έναρξη διάθεσης του Taigo στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Kosmocar-Volkswagen. Το μήκους 4,26 μέτρων SUV τοποθετείται δίπλα στα T-Cross και T-Roc, από τα οποία ξεχωρίζει χάρη στην coupe σιλουέτα του. Το Taigo βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και προσφέρει μεγάλο χώρο αποσκευών, 440 λίτρων.

Από τη βασική έκδοση (Life) για τη χώρα μας, το Taigo εξοπλίζεται με προβολείς full LED, πλήρως ψηφιακό πιλοτήριο (Digital Cockpit) και συστήματα Infotainment τελευταίας γενιάς (MIB3). H επόμενη και πλουσιότερη έκδοση είναι η Style. Όσον αφορά στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, στον προαιρετικό εξοπλισμό προσφέρεται ημιαυτόνομη οδήγηση, με ταχύτητα έως 210 χλμ./ώρα, χάρη στο IQ.DRIVE Travel Assist.

Βασικός κινητήρας είναι ο τρικύλινδρος 1.0 TSI 95 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Σε συνδυασμό με το επίπεδο εξοπλισμού Life, το Taigo κοστίζει στη χώρα μας 21.100 ευρώ. Διαθέσιμες επιλογές είναι επίσης ο 1.0 TSI με 110 ίππους και ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI 150 ίππων (και οι δύο συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο DSG, 7 σχέσεων). Η μέγιστη ταχύτητα του Taigo ανέρχεται σε 183 χλμ/ώρα, 191 χλμ/ώρα και 212 χλμ/ώρα, αντίστοιχα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!