Προσφορές με κάθε αγορά σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop

Prepaid κάρτα 80 ευρώ και συμμετοχή σε κλήρωση για μία από 10 κάρτες 300 ευρώ

Προσφορές με κάθε αγορά σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop

Prepaid κάρτα 80 ευρώ και συμμετοχή σε κλήρωση για μία από 10 κάρτες 300 ευρώ

Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 είναι σε ισχύ η προωθητική ενέργεια Goodyear2Win & Dunlop2Win από την Goodyear Hellas. Προσφέρει σε όσους αγοράσουν νέα ελαστικά Goodyear ή Dunlop μία prepaid card αξίας έως €80 και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη 10 τυχερών νικητών οι οποίοι θα κερδίσουν μια επιπλέον prepaid card αξίας €300. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop από 16 ίντσες και πάνω, που αφορούν ελαστικά για επιβατικά, SUV ή 4×4.

O κάθε καταναλωτής, κατόπιν της επίσκεψής του σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών Goodyear ή Dunlop, κι εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr, ώστε να λάβει την prepaid card και αυτομάτως να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει μια από τις 10 prepaid cards αξίας 300.

Η prepaid κάρτα που θα προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή, εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν: 16 ίντσες: €20, 17 ίντσες: €30, 18-20, ίντσες: 50€, 21” ίντσες και πάνω: 80€), το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει POS και δέχεται mastercard. Το ίδιο ισχύει και για τις 10 επιπλέον prepaid card αξίας €300 τις οποίες θα διεκδικήσουν 10 τυχεροί νικητές μέσω κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου, 1 μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την ενέργεια στο www.goodyear2win.gr  και στο www.dunlop2win.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!