Η Άρια δεν πονάει πια. Τώρα πονάμε όλοι οι υπόλοιποι

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον αγώνα που έδωσες με όση δύναμη είχες και το χαμόγελο σου

Η Άρια δεν πονάει πια. Τώρα πονάμε όλοι οι υπόλοιποι

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον αγώνα που έδωσες με όση δύναμη είχες και το χαμόγελο σου

Πώς μας ζητάς να μην λυπηθούμε; Πώς να χαμογελάσουμε; Τα λίγα χρόνια που κράτησε το ταξίδι σου σε αυτό τον κόσμο και ο τρόπος που πάλεψες το τέρας με τα πολλά κεφάλια, μας δημιουργούν τύψεις που μπορούμε σήμερα να απολαύσουμε τη λιακάδα ενώ εσύ όχι. Όχι, δεν γνωριζόμαστε από παιδιά, η φιλία μας κράτησε δυστυχώς μόνο λίγα χρόνια. Όμως ήταν αληθινή και δυνατή. Δεν μπορώ να ξεχάσω όλα εκείνα τα συμπτώματα που είχες για μήνες όσο εργαζόμαστε μαζί. Που δεν τα αγνόησες. Που γύριζες από γιατρό σε γιατρό, χωρίς απαντήσεις. Και τον Νοέμβριο του 2018 ήρθε η πιο σκληρή απάντηση. Και εσύ είπες «όλα καλά, θα το παλέψω».

Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο συνειδητά και ξεκάθαρα μου μίλησες πριν μια εβδομάδα για το τι θα συμβεί, πόσο σύντομα θα γίνει και την επαφή που έκανες για εμένα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήρθε η ώρα, ότι ξημέρωσε αυτή η ημέρα.

Όμως από εσένα Άρια δεν θέλω να θυμάμαι αυτά. Θέλω να θυμάμαι τις βόλτες, τα γέλια και τις συζητήσεις που κάναμε για μικρά και μεγάλα πράγματα. Θέλω να θυμάμαι το λαμπερό χαμόγελο σου. Και ναι, θα προσπαθήσω να περνάω όμορφα και να μην στεναχωριέμαι, όπως γράφεις στο αποχαιρετιστήριο γράμμα σου. Αλλά με πληγώνει ότι δεν θα είσαι κι εσύ εδώ. Η ζωή συνεχίζεται, αλλά δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

Καλό ταξίδι…

 

Η Άρια σε λίγες ημέρες είχε γενέθλια, θα έκλεινε τα 39…

Αυτό είναι το μήνυμα που άφησε για όλους εμάς :

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! 😉

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!