Η Audi γίνεται επίσημος χορηγός του «Women’s Golf Day»

Το «Women’s Golf Day» έρχεται για 2η χρονιά στην Ελλάδα και η Audi γίνεται χορηγός παροτρυόνοντας τον κόσμο να στηρίξει και να ενδυναμώσει τη διοργάνωση.

Η Audi γίνεται επίσημος χορηγός του «Women’s Golf Day»

Το «Women’s Golf Day» έρχεται για 2η χρονιά στην Ελλάδα και η Audi γίνεται χορηγός παροτρυόνοντας τον κόσμο να στηρίξει και να ενδυναμώσει τη διοργάνωση.

Η Audi έγινε ο επίσημος χορηγός του «Women’s Golf Day» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, στο Golf Γλυφάδας.

To «Women’s Golf Day» είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αθλητικό γεγονός. Είναι ένα παγκόσμιο κίνημα αφιερωμένο στη συμμετοχή, την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των γυναικών μέσω του golf.

Πρόκειται για μία διεθνή εκδήλωση που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 84 χώρες του κόσμου και έχει τύχει μεγάλης προβολής από την Αθήνα μέχρι την Times Square της Νέας Υόρκης και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι την Ιαπωνία. Στην εκδήλωση συμμετέχει μεγάλος αριθμός γυναικών κάθε ηλικίας που ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, γλώσσας ή εθνικότητας.

Με κεντρικό μήνυμα «Εμπλακείτε. Στηρίξτε. Ενδυναμώστε.», το φετινό «Women’s Golf Day 2024 powered by Audi» καλεί γυναίκες από την Ελλάδα και άλλες χώρες να αναδείξουν τις διεκδικήσεις τους παίζοντας και απολαμβάνοντας golf κάτω από τον αττικό ουρανό για καλό σκοπό, καθώς το «Women’s Golf Day 2024 powered by Audi» έχει ως στόχο τη στήριξη του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi, τόσο οι κυρίες που θα συμμετέχουν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση όσο και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron, Q8 και e-tron GT.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα δοθεί φιλανθρωπικό δείπνο, με μεγάλη συμμετοχή εταιρειών από το χώρο της Ναυτιλίας, τη Βιομηχανία, το Εμπόριο και άλλες επιχειρήσεις. Ακόμα,  θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών πλακετών στους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα, ενώ η βραδιά θα κλείσει και πάλι με πολλά χαμόγελα και με τις αγαπημένες επιτυχίες του αναγνωρισμένου καλλιτέχνη Αναστάσιου Ράμμου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!