Volkswagen T-Cross: Το έξυπνο SUV για την πόλη – και όχι μόνο!

Το T-Cross, το ευφυές κόμπακτ SUV της Volkswagen αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο και έρχεται καλύτερο από ποτέ.

Volkswagen T-Cross: Το έξυπνο SUV για την πόλη – και όχι μόνο!

Το T-Cross, το ευφυές κόμπακτ SUV της Volkswagen αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο και έρχεται καλύτερο από ποτέ.

Με το T-Cross η Volkswagen παραδίδει μαθήματα ευφυίας σε κάθε τομέα. Το Γερμανικό B-SUV έρχεται ανανεωμένο σε εμφάνιση, ασφάλεια, απόδοση και τεχνολογία, ενσαρκώνοντας τον ιδανικό σύντροφο για την πόλη – και όχι μόνο!

Το T-Cross ξεχωρίζει με τη μοντέρνα, νεανική του σχεδίαση και συνδυάζει τα ασυνδίαστα: τεράστια ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις με απαράμιλλη για το μέγεθός του ευρυχωρία και πρακτικότητα. Χάρη στο μικρό μήκος των 4,1 μέτρων, ελίσσεται και να παρκάρει με μεγάλη ευκολία ενώ την ίδια στιγμή, εκμεταλλευόμενο την άριστα μελετημένη διαμόρφωση του εσωτερικού του, προσφέρει πλούσιο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, μαζί με πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης.

Οι έξυπνες ιδέες του είναι αμέτρητες: οι σχεδιαστές της Volkswagen έστειλαν τους τροχούς στις άκρες του αμαξώματος για να εκμεταλλευτούν όλο το χώρο ανάμεσα στους άξονες (μεταξόνιο 2,55 μέτρα). Οι πόρτες είναι μεγάλες για να διευκολύνουν την πρόσβαση και το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο, με διαδρομή 14 εκατοστών – για την αύξηση του χώρου των πίσω επιβατών ή των αποσκευών, ανάλογα με τις ανάγκες.

Έτσι, το T-Cross προσφέρει κορυφαίο για την κατηγορία πορτμπαγκάζ που φτάνει μέχρι τα 455 λίτρα, τα οποία αυξάνονται σε 1.281 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων! Με επίπεδο μάλιστα δάπεδο χάρη στην ύπαρξη δεύτερου πατώματος στον χώρο αποσκευών.

Η ψηλή θέση οδήγησης προσφέρει απρόσκοπτη ορατότητα ενώ τα νέα, μαλακά υλικά στο ταμπλό αναβαθμίζουν την ποιότητα κατασκευής. Διάχυτη είναι και η hi-tech αύρα που χαρίζουν ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων (8’’ ή 10,25’’) και η αιωρούμενη κεντρική οθόνη αφής του συστήματος Infotainment (8’’ ή 9,2’’) που φροντίζει για συνδεσιμότητα, πλοήγηση και ψυχαγωγία.

Η επαγωγική (ασύρματη) φόρτιση smartphone, οι θύρες USB-C στο ταμπλό αλλά και στις πίσω θέσεις και ο διακριτικός ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι στοιχεία που μαζί με τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό συμβάλλουν στις ανέσεις που προσφέρει απλόχερα το εσωτερικό του T-Cross.

Ο ιδανικός SUV σύντροφος για την πόλη προσφέρει επίσης μια έξυπνη γκάμα αποδοτικών κινητήρων. Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στους εντυπωσιακά οικονομικούς – αλλά και απόλυτα ικανούς για ταξίδι – υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1.0 TSI των 95 ή 116 ίππων, ή τον κορυφαίο 1.5 TSI που με τους 150 ίππους του ξεδιπλώνει στο έπακρο τις αρετές του στιβαρού πλαισίου, προσφέροντας επιδόσεις και οδηγική ευχαρίστηση.

Άνεση στην καθημερινότητα και σπορ αίσθηση στη γρήγορη οδήγηση – με δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών – προσφέρει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, το οποίο είναι στάνταρ στο T-Cross 1.5 TSI και προσφέρεται εναλλακτικά στην έκδοση 1.0 TSI των 116 ίππων.

Η εξαιρετική απόδοση και οικονομία που προσφέρουν οι κινητήρες πάνε πακέτο με την ασφάλεια την οποία εγγυώνται οι προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και υποβοήθησης οδήγησης. Μεταξύ άλλων, το σύστημα προληπτικής προστασίας “Pre-Crash που καθιστά το νέο T-Cross ως ένα από τα ασφαλέστερα κόμπακτ SUV. Παράλληλα, χάρη στο σύστημα Travel Assist που συνεργάζεται με το Lane Assist, το B-SUV της Volkswagen είναι ένα από τα ελάχιστα αυτοκίνητα της κατηγορίας του που μπορεί να κινείται ημι-αυτόνομα.

Μοντέρνο και πρακτικό , ευρύχωρο κι ευέλικτο, σβέλτο και οικονομικό, άνετο και απολαυστικό, ασφαλές και προσιτό: το νέο Volkswagen T-Cross είναι διαθέσιμο με τιμή από 23.950 € και με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερα κόμπακτ αλλά εξαιρετικά ευφυές B-SUV.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!