Ετοιμοπαράδοτη με ευνοϊκούς όρους η Mercedes-Benz GLB

Η Mercedes-Benz GLB είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με προνομιακούς όρους απόκτησης.

Ετοιμοπαράδοτη με ευνοϊκούς όρους η Mercedes-Benz GLB

Η Mercedes-Benz GLB είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με προνομιακούς όρους απόκτησης.

H Mercedes-Benz GLB, το compact SUV της γερμανικής εταιρείας συνδυάζει off road στυλ με ευρυχωρία και τώρα είναι ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα, με ευνοϊκούς όρους απόκτησης. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση με έμφαση στους χώρους και την ποιότητα. Βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα MFA2 και έχει μήκος 4,63 μ., ενώ υιοθετεί χαρακτηριστικά και αναλογίες που παραπέμπουν στην κορυφαία GLS.

Η μάσκα της είναι σχεδόν κάθετη στο εμπρός μέρος και στα άκρα της βρίσκονται παραλληλόγραμα φώτα. Το καπό έχει νεύρα που προσδίδουν δυναμισμό, ενώ οι μεγάλοι τετραγωνισμένοι θόλοι και οι έντονοι ώμοι χαρίζουν σκληροτράχηλη όψη. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια μεγάλη κάθετη θύρα χώρου αποσκευών λίτρων, που ευνοεί την πρακτικότητα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης τρίτης σειράς καθισμάτων για τη δημιουργία 7θέσιας καμπίνας. O χώρος αποσκευών φτάνει τα 570 λίτρα σε 5θέσια διάταξη, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, εκτοξεύεται στα 1.805 λίτρα

Η Mercedes-Benz GLB κυκλοφορεί με έξι κινητήρες, τρεις βενζίνης και τρεις diesel. Στη βάση της βενζινοκίνητης γκάμας βρίσκεται η έκδοση 180 με τον turbo κινητήρα 1,3 λίτρων με απόδοση 136 ίππων και ακολουθεί η έκδοση 200 με τον ίδιο κινητήρα να αποδίδει 163 ίππους. Η τελευταία μπορεί να συνδυαστεί με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

Αποκλειστικά τετρακίνητη είναι η κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση της GLB, η AMG 35, που εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 306 ίππων. Οι diesel εκδόσεις 180 d, 200 d και 220 d φέρουν 2λιτρο κινητήρα που αποδίδει 116, 150 και 190 ίππους, αντίστοιχα. Οι εκδόσεις 200 d και 220 d μπορούν να εφοδιαστούν με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

Η GLB είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με προνομιακούς όρους απόκτησης, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz.

Τιμές Mercedes-Benz GLB

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!