Ανάκληση Volkswagen Polo, Passat, Transporter που αφορά 152 οχήματα

Για αντικατάσταση της γεννήτριας αερίου του μετωπικού αερόσακου στην πλευρά του οδηγού

Ανάκληση Volkswagen Polo, Passat, Transporter που αφορά 152 οχήματα

Για αντικατάσταση της γεννήτριας αερίου του μετωπικού αερόσακου στην πλευρά του οδηγού

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen την Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα μοντέλα Polo, Passat και Transporter.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 152 οχήματα, παραγωγής ετών 2006 και 2007. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε οχήματα με μετωπικό αερόσακο του κατασκευαστή Τakata μιας περιορισμένης περιόδου κατασκευής, υπάρχει η πιθανότητα, εξαιτίας αυξημένης υγρασίας του αέρα και διακυμάνσεων στη θερμοκρασία, να προκληθεί αλλοίωση του μέσου προώθησης.

Ως συνέπεια, σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση του μετωπικού αερόσακου, θα μπορούσαν να αποσπαστούν θραύσματα από το περίβλημα της γεννήτριας και να τραυματίσουν τους επιβάτες του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service VW της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αντικατάσταση της γεννήτριας αερίου του μετωπικού αερόσακου στην πλευρά του οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VW στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!