Σπορ «μανδύας» για την Toyota Corolla

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η έκδοση GR Sport του hatchback, με αποκλειστικά αισθητικές επεμβάσεις

Σπορ «μανδύας» για την Toyota Corolla

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η έκδοση GR Sport του hatchback, με αποκλειστικά αισθητικές επεμβάσεις

Μην περιμένετε κάτι ανάλογο με το Yaris GR των 261 ίππων. Στην περίπτωση της Corolla GR Sport έχουμε να κάνουμε με ένα πακέτο που περιορίζεται στο αισθητικό κομμάτι και δεν επεκτείνεται στα μηχανικά μέρη. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota λανσάρει στην ελληνική αγορά τη συγκεκριμένη έκδοση του compact μοντέλου, που αποπνέει δυναμισμό.

Αλλαγές στους υβριδικούς κινητήρες (τον 1.8 με τους 122 ίππους και το 2λιτρο με τους 184) δεν υπάρχουν, όπως και στο κιβώτιο e-CVT. Οι επεμβάσεις είναι αποκλειστικά αισθητικές, προσπαθώντας να φέρουν το πνεύμα της Gazoo Racing σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο.

Νέο πισωκίνητο Toyota GR 86 με 235 ίππους

Το πακέτο εμφάνισης της Corolla GR Sport περιλαμβάνει το body kit (με τη μεγάλη γρίλια, τα μαρσπιέ, τον πίσω διαχύτη), τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τα φώτα LED, τους προβολείς ομίχλης και τη διχρωμία σε γκρι-μαύρο. Σπορ καθίσματα με μαύρες επενδύσεις και κόκκινες ραφές στο ταμπλό, το τιμόνι και τον επιλογέα του κιβωτίου, είναι οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν τη συγκεκριμένη έκδοση από τις υπόλοιπες.

Η τιμή της Corolla GR Sport με τον 1.8 Hybrid ορίζεται στα 25.030 ευρώ και τον 2.0 Hybrid στα 29.380 ευρώ. Η Toyota ανακοινώνει μέση κατανάλωση 4,9 λίτρα ανά 100 χλμ (εκπομπές CO2 στα 111 γρ/χλμ) και 5,2 λίτρα ανά 100 χλμ (119 γρ/χλμ), αντίστοιχα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!