F1: Τα χρώματα της Red Bull για το GP ΗΠΑ

Η ομάδα της Red Bull αποκάλυψε τον ειδικό χρωματισμό που θα χρησιμοποιήσει για τα μονοθέσιά της στο GP ΗΠΑ της Formula 1, που συμπεριλαμβάνει τη σημαία του Τέξας.

F1: Τα χρώματα της Red Bull για το GP ΗΠΑ

Η ομάδα της Red Bull αποκάλυψε τον ειδικό χρωματισμό που θα χρησιμοποιήσει για τα μονοθέσιά της στο GP ΗΠΑ της Formula 1, που συμπεριλαμβάνει τη σημαία του Τέξας.

Για τα τρία Grand Prix της φετινής σεζόν της Formula 1 που διεξάγονται στις ΗΠΑ, η Red Bull θα χρησιμοποιήσει ειδικούς χρωματισμούς, τους οποίους έχουν σχεδιάσει οπαδοί της, ως μέρος της καμπάνιας Make Your Mark.

Έπειτα από το GP Μαϊάμι, όπου τα μονοθέσια της Πρωταθλήτριας ομάδας, που οδηγούν οι Max Verstappen και Sergio Perez, είχαν ορισμένες πινελιές στα χρώματα του αγώνα, η RB19 θα διακοσμηθεί με στοιχεία και χρώματα από τη σημαία της πολιτείας του Τέξας, στην οποία βρίσκεται ο Austin και η πίστα Circuit of the Americas, που θα φιλοξενήσει το GP ΗΠΑ.

Το μοτίβο έχει εφαρμοστεί στο κάτω μέρος του μονοθεσίου και διατρέχει από το την εμπρός έως την πίσω αεροτομή. Ο ειδικός χρωματισμός σχεδιάστηκε από τον Franco Cavallone, έναν 39χρονο γραφίστα από την Αργεντινή, που κέρδισε άλλες 2.000 συμμετοχές σε ψηφοφορία των οπαδών, αφού ο διαγωνισμός του Μαϊάμι είχε επίσης κερδηθεί από σχεδιαστή με έδρα την Αργεντινή.

Ο Cavallone, που θα δει το GP ΗΠΑ από κοντά, ως προσκεκλημένος της Red Bull, δήλωσε: «Τη στιγμή που μου είπαν ότι κέρδισα ήταν ένα rollercoaster συναισθημάτων, ήμουν τόσο χαρούμενος. Θυμάμαι όταν έμαθα για πρώτη φορά για το Make Your Mark, παρακολουθούσα τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο GP Μαϊάμι. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε αγώνα και έμαθα ότι ο χρωματισμός της Red Bull σχεδιάστηκε από έναν οπαδό από την Αργεντινή, όπως εγώ».

«Όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο μου, έψαξα για τον διαγωνισμό, εγγράφηκα στο The Paddock και άρχισα να σχεδιάζω το χρωματισμό μου για το Austin επιτόπου. Σκέφτηκα το Austin και το Circuit of the Americas και εμπνεύστηκα από τις ρίγες και τα αστέρια και τις κόκκινες, λευκές και μπλε γραμμές γύρω από τις στροφές της πίστας. Είναι σαν όνειρο που μου συμβαίνει αυτό, το να δω το σχέδιό μου στο μονοθέσιο θα είναι η καλύτερη μέρα, ανυπομονώ να το δω στην πίστα».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!