Οι πρώτες λεπτομέρειες για το Ράλλυ Ακρόπολις

Οι διοργανωτές του Ράλλυ Ακρόπολις δημοσιοποίησαν τις πρώτες λεπτομέρειες για τον φετινό αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο.

Οι πρώτες λεπτομέρειες για το Ράλλυ Ακρόπολις

Οι διοργανωτές του Ράλλυ Ακρόπολις δημοσιοποίησαν τις πρώτες λεπτομέρειες για τον φετινό αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο.

Το Ράλλυ Ακρόπολις, έπειτα από την επιτυχημένη επιστροφή του στο πρόγραμμα αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ το 2021, ετοιμάζεται για ακόμα ένα κεφάλαιο στην ιστορία του, καθώς έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη διοργάνωση του φετινού αγώνα, που θα διεξαχθεί μεταξύ 8 και 11 Σεπτεμβρίου.

Τη φετινή έκδοση του αγώνα θα συνθέσει ένα τετραήμερο με περισσότερα από 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών, αρχής γενομένης από την Τελετή Έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, που θα συνδυαστεί με τη διεξαγωγή μιας Υπερειδικής Διαδρομής, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Την Παρασκευή τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην Πελοπόννησο για μια απαιτητική αγωνιστική ημέρα, ενώ τις επόμενες δύο ημέρες θα αγωνιστούν σε πασίγνωστες διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, όπου βρίσκεται και το επίκεντρο του Ράλλυ, με την πόλη της Λαμίας να φιλοξενεί και πάλι το Κέντρο Αγώνα και το Service Park, όπως και πέρυσι.

Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχών είναι μεταξύ 8 Ιουλίου και 5 Αυγούστου. Με τη λήξη της προθεσμίας θα δημοσιοποιηθούν το Road Book και ο χάρτης της διαδρομής. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών έχει οριστεί στις 65. Σε περίπτωση που κατατεθούν περισσότερες δηλώσεις συμμετοχών, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποφασίσουν ποια πληρώματα που δεν είναι εγγεγραμμένα στη FIA θα γίνουν δεκτά.

Το Service Park της Λαμίας θα ανοίξει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αναγνωρίσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 4 και 6 Σεπτεμβρίου. Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, που έχει ανανεωθεί, έχει αναρτηθεί επίσης το έντυπο Rally Guide 1 με όλες τις απαραίτητες αρχικές πληροφορίες για αγωνιζόμενους, εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και θεατές.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!