H Williams αποκάλυψε το χρωματισμό της για το 2022 (updated)

H Williams παρουσίασε το χρωματισμό με τον οποίο θα αγωνίζεται φέτος, αλλά επάνω στο μονοθέσιο επίδειξης της Formula 1, χωρίς να αποκαλύψει την FW44.

H Williams αποκάλυψε το χρωματισμό της για το 2022 (updated)

H Williams παρουσίασε το χρωματισμό με τον οποίο θα αγωνίζεται φέτος, αλλά επάνω στο μονοθέσιο επίδειξης της Formula 1, χωρίς να αποκαλύψει την FW44.

H Williams έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τη Red Bull, που πραγμαοτοποίησε τη φετινή της παρουσίαση χωρίς να αποκαλύψει το πραγματικό της μονοθέσιο, αλλά χρησιμοποιώντας αυτό που επιδεικνύει η F1 από το περασμένο καλοκαίρι.

H Williams θα πραγματοποιήσει σήμερα shakedown (δοκιμή 100 χλμ. με ελαστικά επίδειξης) της πραγματικής FW44 και φωτογραφίες από αυτό αναμένεται να δημοσιοποιηθούν αργότερα.

O χρωματισμός είναι διαφορετικός από πέρυσι, με το μπλε να κυριαρχεί και μερικές κόκκινες πινελιές, επειδή η ομάδα είναι Βρετανική και το χρώμα υφίσταται στη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου. H βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ότι θα έχει έναν καινούργιο σπόνσορα, την εταιρεία μπαταριών Duracell.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της πραγματικής Williams FW44 να κάνει τα πρώτα της χιλιόμετρα στην πίστα του Silverstone σήμερα.

Η Williams κατάφερε πέρυσι να… ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία είχε βρεθεί τις τρεις προηγούμενες σεζόν, αξιοποιώντας καλύτερα το μονοθέσιο και επιχειρώντας μερικές ριψοκίνδυνες στρατηγικές επιλογές οι οποίες καρποφόρησαν, φέρνοντας και ένα βάθρο, στο μη αγώνα του Βελγίου. Παράλληλα, αρκετά χρήματα επενδύθηκαν στην αναβάθμιση του εξοπλισμού των εγκαταστάσεων του εργοστασίου στο Grove.

H Williams είναι μια από τις τρεις ομάδες που διαθέτουν φέτος καινούργιο οδηγικό δίδυμο, με τον Ταϊλανδό πρώην οδηγό της Red Bull, Alex Albon, να πλαισιώνει τον Nicholas Latifi, αντικαθιστώντας τον George Russell, που προσχώρησε στη Mercedes.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή στο προσωπικό της ομάδας είναι η προσθήκη του Βέλγου αγωνιστικού διευθυντή Sven Smeets, πρώην συνεργάτης του διευθυντή της ομάδας, Jost Capito στο αγωνιστικό τμήμα της Volkswagen στο WRC, όπως ήταν και ο τεχνικός διευθυντής πλέον της Williams, ο Γάλλος Francois-Xavier Demaison. Επίσης, από την ομάδα αποχώρησαν ο επικεφαλής μηχανολογίας Adam Carter και ο επικεφαλής σχεδιασμού Doug McKiernan.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!