H ΕΚΟ μεγάλος χορηγός του ΕΚΟ Acropolis Rally, με επίκεντρο την ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά η Ελλάδα, φιλοξενώντας το «ΕΚΟ Acropolis Rally».

H ΕΚΟ μεγάλος χορηγός του ΕΚΟ Acropolis Rally, με επίκεντρο την ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά η Ελλάδα, φιλοξενώντας το «ΕΚΟ Acropolis Rally».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα γίνεται το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό χάρη στο «ΕΚΟ Acropolis Rally», το οποίο με τη μεγάλη χορηγία της ΕΚΟ θα λάμψει ανάμεσα στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει.

Ο αγώνας θα γίνει από τις  8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, με το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία να απολαύσει τις ενδιαφέρουσες και άκρως συναρπαστικές ειδικές διαδρομές, που θα προσφέρουν έντονες συγκινήσεις και παράλληλα θα ανεβάσουν τα επίπεδα αδρεναλίνης στα ύψη.

Εκεί όπου αρμόζει να είναι ο εθνικός μας αγώνας, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια, με την αμέριστη υποστήριξη της ΕΚΟ, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας εμπορίας στην κατηγορία της, επανήρθε στο καλεντάρι των Παγκοσμίων, συγκεντρώνοντας πολλές συμμετοχές κορυφαίων εργοστασιακών ομάδων και οδηγών.

Πιστή στη δέσμευση που έχει τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια, η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας στην κατηγορία της, στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση του «ΕΚΟ Acropolis Rally», ενός αγώνα που αποτελεί δίχως άλλο θεσμό και μια σημαντική πρωτοβουλία που προβάλει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η περσινή διοργάνωση με την επιτυχία αναμφίβολα έβαλε τα θεμέλια για μια -εκ νέου- εξαιρετική πορεία σε υψηλό επίπεδο, όπως αρμόζει στον εθνικό μας αγώνα, με τον πήχη φέτος να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά.

Αφού εκτός από τις εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν στα βουνά, φέτος η ΕΚΟ θα υποστηρίξει με Μεγάλη Χορηγία το EKO Acropolis Rally, αλλά και την Υπέρ-Ειδική Διαδρομή «EKO Super Special Stage», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), αμέσως μετά την Τελετή Έναρξης.

Στη συναρπαστική εκδήλωση, η ΕΚΟ υπόσχεται να φέρει στους θεατές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ζήσουν με πάθος και ένταση την εμπειρία αυτού του αγώνα, μέσα από δραστηριότητες και ενέργειες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Χριστίνα Μηλιαράκη, σημείωσε αναφορικά με το «EKO Acropolis Rally» 2022: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια στηρίζουμε και το 2022 τον μεγαλύτερο αγώνα Ράλλυ, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η ΕΚΟ, ως Μεγάλος Χορηγός, δεσμεύεται να στηρίξει για άλλη μια χρονιά έναν άρτια οργανωμένο αγώνα με πολλές συγκινήσεις, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Το φετινό «ΕΚΟ Acropolis Rally» -με το ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ- αναμένεται να προσφέρει περισσότερες μοναδικές στιγμές, μεγαλύτερες συγκινήσεις, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και προσφέροντας στους θεατές την ευκαιρία να ζήσουν μια δυναμική και πολυδιάστατη εμπειρία με πρωταγωνιστή το μηχανοκίνητο σπορ. Το ΕΚΟ Acropolis Rally θέλουμε να γίνει μια γιορτή για όλους: για τους νέους, τις οικογένειες, τους επισκέπτες της χώρας. Μία μοναδική ευκαιρία απόδρασης, αλλά και μία ευκαιρία να μιλήσουμε ακόμα μια φορά για την οδική ασφάλεια, την ευγενή άμιλλα, τη συνεχή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας».

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!