Σίμος Γαλαταριώτης: “Σκληρό και απαιτητικό το Ράλλυ Ακρόπολις”

Ο Κύπριος οδηγός που έχει συμμετάσχει στον εθνικό μας αγώνα και το 2018, θα λάβει φέτος μέρος με Volkswagen Polo GTI

Σίμος Γαλαταριώτης: “Σκληρό και απαιτητικό το Ράλλυ Ακρόπολις”

Ο Κύπριος οδηγός που έχει συμμετάσχει στον εθνικό μας αγώνα και το 2018, θα λάβει φέτος μέρος με Volkswagen Polo GTI

Ο Κύπριος οδηγός που συμμετέχει και στο εφετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχει εμπειρία από το Ακρόπολις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πριν από 3 έτη και ανυπομονεί να αγωνιστεί στη χώρα μας στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Σίμος Γαλαταριώτης θα λάβει μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με Volkswagen Polo GTI και συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου.

«Στο Ράλλυ Ακρόπολις έχω ξανασυμμετάσχει το 2018 στο ERC και η εμπειρία πραγματικά ήταν μοναδική. Όσον αφορά τον φετινό αγώνα προβλέπεται να είναι πολύ σκληρός και ιδιαίτερα απαιτητικός τόσο για το πλήρωμα όσο και για το αυτοκίνητο. Είμαστε προετοιμασμένοι στο μέγιστο βαθμό και ανυπομονούμε να το ζήσουμε για ακόμα μια φορά. Τώρα, όσον αφορά στο ερώτημά σας για το τι θυσίες πρέπει να κάνει κάποιος οδηγός για να συμμετέχει σε έναν αγώνα Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, η απάντηση είναι η προβλεπόμενη. Χρειάζονται πολλές θυσίες τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές του φετινού αγώνα (9-12/9)

Πέραν του οικονομικού τομέα, που είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ένας οδηγός ράλλυ, που συμμετέχει σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, οφείλει να προετοιμαστεί δεόντως ώστε να πετύχει μια άριστη φυσική κατάσταση με όλα τα προαπαιτούμενα αυτής, που είναι η σωστή διατροφή και η καθημερινή εκγύμναση. Παράλληλα χρειάζεται να δαπανά και να θυσιάζει μέρος του επαγγελματικού και οικογενειακού του χρόνου, πράγμα δύσκολο αλλά αναπόφευκτο. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και συνέπεια, οι λέξεις αυτές άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιτυχία».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!