Οι πρώτες BMW 4 Gran Coupe είναι έτοιμες!

Έναρξη παραγωγής για το μεσαίο οικογενειακό με την coupe σιλουέτα

Οι πρώτες BMW 4 Gran Coupe είναι έτοιμες!

Έναρξη παραγωγής για το μεσαίο οικογενειακό με την coupe σιλουέτα

Για πρώτη φορά παράγεται ένα Gran Coupe στο Μόναχο! Επομένως, στο μέλλον, μαζί με την BMW i4, θα παράγονται συνολικά έξι διαφορετικά μοντέλα στην ίδια γραμμή. Φυσικά, θα υπάρξει επίσης συνεργασία παραγωγής και ανταλλαγή τεχνογνωσίας με την i4.

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, ξεκίνησε στο εργοστάσιο του ομίλου BMW στο Μόναχο η κατασκευή των μοντέλων παραγωγής της νέας Σειράς 4 Gran Coupe. Η νέα προσθήκη στο κύριο εργοστάσιο του Μονάχου αποτελεί μέρος της υπάρχουσας γκάμας προϊόντων και θα κατασκευάζεται μαζί με τις Σειρές 3 sedan και Touring, τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και με υβριδικούς, με δεδομένο πως στην ίδια γραμμή παίρνει «σάρκα και οστά» και η Μ3. Μαζί με την αμιγώς ηλεκτρική i4, θα παράγονται στην ίδια γραμμή στο άμεσο μέλλον έξι διαφορετικά μοντέλα.

Όλες οι πληροφορίες για την BMW 4 Gran Coupe

Τα δύο μοντέλα είναι παρόμοια σε πολλές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Αυτό καθιστά την BMW Σειρά 4 Gran Coupe τον τέλειο πρόδρομο για τις διαδικασίες πιστοποίησης, παραγωγής και ποιότητας. Έτσι, κατά την αρχή της παραγωγής της BMW i4 το φθινόπωρο, η ομάδα εργασίας μπορεί να επικεντρωθεί στα διάφορα στάδια παραγωγής σε ό,τι αφορά την ηλεκτροκίνηση και κάποια βασικά στοιχεία της, όπως η μπαταρία υψηλής τάσης, η νέα καμπύλη οθόνη της BMW και, στο τέλος, με την ενσωμάτωσή τους στο σύστημα.

Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 4 Gran Coupe εντυπωσιάζει με μια πιο έντονη σχεδίαση, την εκλεπτυσμένη premium εμφάνιση στο εσωτερικό και την πληθώρα καινοτομιών στους τομείς της λειτουργίας και της δικτύωσης. Πέρα από τη σπορ κομψότητα, το concept του οχήματος χαρακτηρίζεται κυρίως από τη σύγχρονη λειτουργικότητά του. Το τετράθυρο coupe συνδέει τους χαρακτηριστικούς λάτρεις της οδήγησης και τη σπορτίφ κομψότητα. Στο concept του αμαξώματος της νέας BMW Σειράς 4 Gran Coupe περιλαμβάνονται επίσης συγκεκριμένα μέτρα για τη βελτίωση της αεροδυναμικής, από τα οποία θα επωφεληθούν τόσο η δυναμική οδική συμπεριφορά όσο και η αποδοτικότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!