Αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο Volkswagen Touareg

Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg αποκτά νέα εμφάνιση εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς και τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο Volkswagen Touareg

Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg αποκτά νέα εμφάνιση εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς και τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Το Volkswagen Touareg έλαβε ένα facelift στο μέσο της ζωής του, με αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση, την τεχνολογία στο εσωτερικό, αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς του premium SUV. Το Touareg έρχεται αντιμέτωπο με αντιπάλους όπως η BMW X5 και η Mercedes GLE, και η VW λέει ότι «υλοποίησε τις επιθυμίες των πελατών στο νέο μοντέλο».

Ξεκινώντας από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το facelift είναι αρκετά ολοκληρωμένο. Στο εμπρός μέρος, υπάρχει μια νέα μάσκα, και φωτιστικά σώματα που δίνουν στο Touareg μια πιο επιθετική εμφάνιση. Το πίσω μέρος διαθέτει μια μπάρα φώτων σε όλο το πλάτος και φωτιζόμενο σήμα της VW. Διατίθενται φρέσκα σχέδια τροχών σε μέγεθος έως και 21 ιντσών.

Θα προσφέρονται τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν την οθόνη οδηγού 12 ιντσών «Innovision Cockpit» της VW και μια οθόνη infotainment 15 ιντσών. Ο φωνητικός έλεγχος και η δορυφορική πλοήγηση έχουν αναβαθμιστεί, ενώ τα Apple CarPlay και Android Auto είναι πλέον ασύρματα.

Άλλα στάνταρ στοιχεία περιλαμβάνουν ηλεκτρική θύρα χώρου αποσκευών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, πίσω κάμερα παρκαρίσματος, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και adaptive cruise control. Οι εκδόσεις Elegance και R-Line προσθέτουν προβολείς matrix-LED, μοναδικούς προφυλακτήρες και μια νέα μάσκα, διαφορετικά υλικά στο εσωτερικό και φωτισμό που περιβάλλει το αυτοκίνητο.

Θα συνεχίσουν να προσφέρονται τα ίδια πέντε κινητήρια σύνολα, τα οποία βασίζονται σε 3λιτρους V6.. Ο diesel TDI διατίθεται με 230 ή 286 ίππους, ενώ ο βενζινοκινητήρας αποδίδει 340 ίππους. Προσφέρονται επίσης δύο υβριδικά βενζινοκίνητα σύνολα, το ένα με 381 ίππους και το άλλο με 462 ίππους, αν η τελευταία μονάδα προορίζεται για το Touareg R.

Η VW αναφέρει ότι τόσο η στάνταρ ανάρτηση όσο και η προαιρετική αερανάρτηση έχουν τροποποιηθεί, για να βελτιώσουν την άνεση και την ευελιξία. Οι παραγγελίες για το Touareg έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!