O George Russell αξιολογεί τις πίστες της F1

Παρακολουθήστε σε αυτό το βίντεο τον οδηγό της Mercedes στη Formula 1, George Russell, να αξιολογεί όλες τις πίστες του φετινού Πρωταθλήματος.

Ο George Russell, οδηγός της Mercedes στη Formula 1, κλήθηκε να αξιολογήσει όλες τις πίστες του φετινού Πρωταθλήματος και να τις κατατάξει σε τέσσερις κατηγορίες: κορυφαίες, σπουδαίες, καλές και αυτές που συμπαθεί λιγότερο.

Στην τελευταία κατηγορία, ο 25χρονος οδηγός της Formula 1 έχει τοποθετήσει τις πίστες του Μεξικού, του Μπακού, λόγω της περιορισμένης οδηγικής πρόκλησης που προσφέρουν, καθώς και του Red Bull Ring. Ειδικά την πίστα της Αυστρίας, την κατέταξε σε αυτή την κατηγορία απλά και μόνο για το όνομά της!

Ο Russell προβλέπει ότι ως οδηγική πρόκληση, προς αυτή την κατηγορία θα κυμαίνεται και η πίστα του Λας Βέγκας, η καινούργια προσθήκη στη φετινή σεζόν. Επίσης, ο Βρετανός δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την πίστα της Βαρκελώνης. Είναι αστείο επίσης ότι ο Russell δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει το Μονακό, επειδή έχει συνηθίσει να κοιτάζει το διάγραμμα της πίστας ανάποδα από ό,τι ήταν στην κάρτα.

Από τις κορυφαίες επιλογές του Russell δεν θα μπορούσε να λείπει το Interlagos, η πίστα στην οποία κατέκτησε την πρώτη του νίκη στη Formula 1 πέρυσι. Επίσης, δεν θα μπορούσε να λείπει η πίστα της πατρίδας του, το Silverstone.

Μεταξύ των κορυφαίων, ο Russell συγκαταλέγει επίσης την Imola (GP Εμίλια Ρομάνια), τη Suzuka της Ιαπωνίας, τη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας, το Spa-Francorchamps του Βελγίου και το Zandvoort της Ολλανδίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!