Ο Leonardo DiCaprio απολαμβάνει την «Dolce Vita» (video)

Ο Leonardo DiCaprio συναντά την «La Dolce Vita» του Fellini παρέα με το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

O Leonardo DiCaprio, ο γνωστός ηθοποιός και λάτρης του ωραίου, δεν κρύβει τη συμπάθειά του για το ηλεκτρικό Fiat 500, με το οποίο για μια ακόμα φορά έχει μια μοιραία συνάντηση. Αυτή τη φορά υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού που γράφτηκε για τη θρυλική ταινία του Fellini «La Dolce Vita».

Την αφορμή την έδωσε το νέο τηλεοπτικό σποτ «The Driver» που έχει πρωταγωνιστή το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, με το αριστούργημα της δεκαετίας του ’60, το ομώνυμο τραγούδι από τη θρυλική ταινία «La Dolce Vita» του Federico Fellini, να έρχεται και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας.

Το νέο σποτ διαδραματίζεται στα Universal Studios στο Los Angeles. Ο Leonardo DiCaprio μόλις ολοκλήρωσε ένα γύρισμα και δίνει τα κλειδιά του νέου του 500 στον οδηγό του. Ένα όμορφο, προηγμένο και 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά δεν μοιάζει το ιδανικό όχημα για ένα επαγγελματία οδηγό.

Ο ηθοποιός προσπαθήσει να πείσει τον οδηγό του για τη γοητεία που εκπέμπει το νέο 500, κάτι που ο οδηγός δεν αργεί να συνειδητοποιήσει υποκύπτοντας και αυτός στο ξεχωριστό χαρακτήρα του ιταλικού μοντέλου.

Όσον αφορά το τραγούδι που ερμήνευσε η ηθοποιός Katyna Ranieri επαναλαμβάνει κατά τη διάρκεια του αρκετές φορές την έκφραση “dolce strada” («γλυκός» δρόμος) δημιουργώντας τη σχετική σύνδεση με την ταινία του Fellini.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ FIAT 500 CABRIO

Η μελωδία βρέθηκε από την Fiat σε έναν κατάλογο της CAM Sugar, μιας Ιταλικής δισκογραφικής εταιρείας που έχει στην κατοχή της μουσική από την ιστορία του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης και της μελωδίας του Nino Rota από την ταινία Amarcord που χρησιμοποιήθηκε για το σύστημα AVAS του νέου 500.

Το τραγούδι “La dolce vita (Original Vocal Version)” των Nino Rota και Katyna Ranieri έχει εκδοθεί από την CAM Sugar και είναι διαθέσιμο μέσω των γνωστών υπηρεσιών streaming.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!