Το νέο Peugeot 308 «καλύτερο αυτοκίνητο πόλης» από το WWCOTY

Στα βραβεία του Women’s World Car of the Year για το 2022 διακρίθηκε το 308.

Το νέο Peugeot 308 «καλύτερο αυτοκίνητο πόλης» από το WWCOTY

Στα βραβεία του Women’s World Car of the Year για το 2022 διακρίθηκε το 308.

Οι 56 γυναίκες επαγγελματίες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου του WWCOTY από όλο τον κόσμο ψήφισαν και ανέδειξαν το Peugeot 308 πρώτο στην κατηγορία «Αυτοκίνητο Πόλης». Στη δωδέκατη χρονιά του, ο θεσμός αξιολόγησε 65 μοντέλα που λανσαρίστηκαν μεταξύ 1ης και 31ης Δεκεμβρίου 2021.

Η Linda Jackson, CEO της Peugeot, δήλωσε: «Το γεγονός πως το Peugeot 308 αναδείχθηκε ως το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης για το 2022 από μία επιτροπή που απαρτίζεται αποκλειστικά από γυναίκες και μάλιστα, από εντελώς διαφορετικά γεωγραφικά σημεία του πλανήτη, καταδεικνύει τη σημασία των στρατηγικών επιλογών της Peugeot. Η μοναδική της εμφάνιση, η τεχνολογία, τα συναισθήματα που δημιουργεί στον οδηγό, αλλά και η ευρεία γκάμα των κινητήρων, τόσο των συμβατικών, όσο και των εξηλεκτρισμένων, κάνουν το 308 μία ιδανική επιλογή για τους πελάτες σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη».

Αφού ανέδειξαν τα κυρίαρχα μοντέλα σε καθεμία από τις έξι κατηγορίες του θεσμού (Αυτοκίνητο Πόλης, Οικογενειακό SUV, Οικογενειακό Αυτοκίνητο, Μεγάλο SUV, Sport Αυτοκίνητο και 4×4), τα μέλη του θεσμού θα εκλέξουν το μεγάλο νικητή του Women’s World Car of the Year για το 2022 στις αρχές Μαρτίου και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Μετά τη διπλή νίκη της Peugeot το 2021 με το 2008 στην κατηγορία SUV Πόλης και το 208 στην κατηγορία Αυτοκινήτου Πόλης, το 308 είναι το τρίτο αυτοκίνητο της μάρκας που κυριαρχεί σε μία από τις κατηγορίες του WWCOTY μέσα σε δύο χρόνια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!