Το αυτοκίνητο επιστρέφει πιο ισχυρό

Δεν έχει να κάνει με την ιπποδύναμη, αλλά με τη θέση του στη ζωή μας

Το αυτοκίνητο επιστρέφει πιο ισχυρό

Δεν έχει να κάνει με την ιπποδύναμη, αλλά με τη θέση του στη ζωή μας

Κώστας Μπιτσικώκος
Αρχισυντάκτης MotorOne.gr

Το MotorOne.gr εμφανίζεται στις οθόνες μας την κατάλληλη στιγμή. Τώρα που το αυτοκίνητο ξανακερδίζει τη θέση που κατείχε και παλαιότερα. Ως το μέσο που δεν περιορίζεται στο να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, στη διαδρομή σπίτι-γραφείο-σπίτι, αλλά μας συντροφεύει στις στιγμές που αποτελούν το… αλατοπίπερο της ζωής.

Μία σύντομη εκδρομή το Σαββατοκύριακο στο βουνό ή την παραλία ή ένα πιο μακρινό ταξίδι για να δούμε αγαπημένα άτομα και μέρη. Τώρα που ο «αέρας» των εμβολιασμών διώχνει μακριά το… σύννεφο της πανδημίας. Και σύντομα θα είναι ασφαλές να κατεβάσουμε τη μάσκα για να χαμογελάσουμε, να απλώσουμε το χέρι για να αγγίξουμε.

Το «εμβόλιο» πάντως για την οδική ασφάλεια το έχει ο καθένας μας μέσα του. Αφορά το χαρακτήρα που βγάζουμε πίσω από το τιμόνι, στο πώς συντηρούμε το όχημά μας, την προτεραιότητα που δίνουμε στους πεζούς, τους ποδηλάτες. Στο MotorOne δίνουμε μεγάλη σημασία στην οδική ασφάλεια, κάτι που θα διαπιστώσετε από την αρθρογραφία και τις πρωτοβουλίες μας.

Όσο θα επιστρέφουμε στην κανονικότητα, τόσο θα αυξάνονται οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Όχι γιατί μας περισσεύουν τα χρήματα, αλλά διότι για πολλούς η απόκτησή του είναι μία ανάγκη που δεν μπορεί να περιμένει. Πολλοί ανέβαλαν το προηγούμενο έτος την αγορά του, κρατώντας στάση αναμονής. Τώρα διαπιστώνουν ότι είναι το πιο ασφαλές όχημα για σύντομες ή πολύωρες μετακινήσεις, τόσο μέσα στις πόλεις όσο και μακριά από αυτές.

Στο «περιβάλλον» του MotorOne θα βρείτε όλα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται διεθνώς, όσα είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα και την αξιολόγησή τους μέσα από αναλυτικές δοκιμές, τις προσφορές που τα συνοδεύουν. Με αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες με τους εξειδικευμένους βρετανικούς τίτλους Auto Express, Driving Electric και Carbuyer.

Αλλά και πλούσια αρθρογραφία γύρω από την… καλπάζουσα τεχνολογία, την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, τα πρόσωπα που καθορίζουν τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης, τα αυτοκίνητα που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Με την αξιοπιστία της συντακτικής ομάδας, σε ένα ψηφιακό «περιβάλλον» με εντυπωσιακές φωτογραφίες και χορταστικά video. Αλλά δε χρειάζονται μεγάλες υποσχέσεις. Θα τα διαπιστώσετε όλα στις κοινές μας διαδρομές.

Καλό μας ταξίδι.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!