Το νέο πρόσωπο της Mercedes-Benz CLS

Το τετράθυρο coupe ανανεώνεται σχεδιαστικά και αποκτά περιορισμένης παραγωγής έκδοση με τη σφραγίδα της AMG

Το νέο πρόσωπο της Mercedes-Benz CLS

Το τετράθυρο coupe ανανεώνεται σχεδιαστικά και αποκτά περιορισμένης παραγωγής έκδοση με τη σφραγίδα της AMG

Το καλοκαίρι θα φθάσει στις εκθέσεις της Mercedes-Benz επί ευρωπαϊκού εδάφους η ανανεωμένη έκδοση της CLS. Από το 2004, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά, η CLS έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 450.000 μονάδες, απευθυνόμενη σε όσους θέλουν το αυτοκίνητό τους να δείχνει και σπορ, πέρα από πολυτελές.

Τώρα το μεσαίο τετράθυρο coupe δέχεται ένα φρεσκάρισμα της εξωτερικής του όψης, ταυτόχρονα με επεμβάσεις στο εσωτερικό, όπως το νέο τιμόνι και επιπλέον συνδυασμούς υλικών και επενδύσεων. Πέρα από τις απλές CLS, η σπορ AMG CLS 53 4MATIC+ με τους 435 ίππους θα είναι διαθέσιμη και σε περιορισμένης παραγωγής έκδοση. Η Limited Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες και θα ξεχωρίζει για τις αγωνιστικές λωρίδες στο πλάι, τις 20άρες ζάντες της AMG, σπορ body kit και συνδυασμό δέρματος nappa με ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

H νέα C-Class είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Δείτε τις τιμές της

Η βασική έκδοση της CLS με το πακέτο Avantgarde φέρει νέα γρίλια και τροχούς 19 ιντσών, νέο εμπρός προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές αέρα και χρωμιωμένο σπόιλερ, ενώ στον πίσω ξεχωρίζει το ένθετο τύπου διαχύτη. Το πακέτο AMG Line συνοδεύεται από ξεχωριστό body kit, τροχούς 20’’ και διακριτική αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Η γκάμα κινητήρων της CLS αποτελείται από τα γνωστά 4κύλινδρα και 6κύλινδρα σύνολα βενζίνης (2.0 με 299 ίππους για την CLS 350 και 3.0 με 367 ίππους για την CLS 450 4MATIC). Σε αυτά προστίθεται τρεις εκδόσεις diesel: η βασική CLS 220 d με 194 ίππους, η κορυφαία CLS 400 d 4MATIC με 6κύλινδρο μοτέρ 330 ίππων αλλά και η mild hybrid CLS 300 d 4MATIC με σύστημα 48V. Ο 2λιτρος diesel με τους 265 ίππους δέχεται ηλεκτρική ισχύ 20 ίππων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!