Κομψή και σπορ: Porsche Panamera Platinum Edition

Η ειδική έκδοση της Panamera έκανε πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Κομψή και σπορ: Porsche Panamera Platinum Edition

Η ειδική έκδοση της Panamera έκανε πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Δίπλα στη νέα 718 Cayman GT4 RS αλλά και τις Taycan GTS, η Porsche παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες την Panamera Platinum Edition. Οι νέες εκδόσεις Platinum της Panamera, συνδυάζουν την κομψότητα και την sport σχεδίαση με τον αναβαθμισμένο πλούσιο εξοπλισμό σε ένα πακέτο με ειδική τιμή. Εξωτερικά οι νέες εκδόσεις ξεχωρίζουν από τις λεπτομέρειες σε αποχρώσεις Satin Gloss Platinum, όπως είναι οι εισαγωγές αέρα, το λογότυπο Porsche, ο κωδικός του μοντέλου, ή οι τροχοί των 21 ιντσών με τις sport ζάντες.

Στοιχεία επίσης, όπως το φινίρισμα των παραθύρων και οι απολήξεις των εξατμίσεων είναι βαμμένες  σε High-Gloss Black προκειμένου να ξεχωρίζουν. Στο εσωτερικό των αυτοκινήτων δεσπόζουν το πολυχρηστικό τιμόνι, τα άνετα ηλεκτρικά καθίσματα με τις 14 διαφορετικές ρυθμίσεις και τις μνήμες, τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, το ηχοσύστημα BOSE Surround, το «βουρτσισμένο» μαύρο αλουμίνιο και το ανάγλυφο λογότυπο Porsche στα προσκέφαλα.

Επιπρόσθετα, τα μαρσπιέ στις πόρτες είναι και αυτά επενδεδυμένα με μαύρο «βουρτσισμένο» αλουμίνιο και φέρουν τα διακριτικά Platinum Edition. Οι νέες Panamera, θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη του Ιανουαρίου 2022.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!