Ανανεωμένη BMW M135i xDrive με πιο σπορ οδική συμπεριφορά

Η ισχυρή, με τους 306 ίππους, έκδοση της BMW Σειρά 1 αναβαθμίστηκε στα σημεία, με στόχο να προσφέρει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά

Ανανεωμένη BMW M135i xDrive με πιο σπορ οδική συμπεριφορά

Η ισχυρή, με τους 306 ίππους, έκδοση της BMW Σειρά 1 αναβαθμίστηκε στα σημεία, με στόχο να προσφέρει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά

Μια σειρά αλλαγών πραγματοποίησε η BMW στην M135i xDrive, με στόχο να της προσδώσει ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά. Έτσι, οι αλλαγές αφορούν νέες ρυθμίσεις στο πλαίσιο, με την ανάρτηση τώρα να έχει διαφορετικό κάμπερ εμπρός, προκειμένου να απορροφά καλύτερα τις δυνάμεις που δημιουργούνται στις στροφές και κατά συνέπεια να στρίβει με μεγαλύτερη ακρίβεια και σε υψηλότερα όρια. Νέα είναι και τα αμορτισέρ και τα ελατήρια.

Σύμφωνα με την BMW οι αλλαγές αυτές προσφέρουν σημαντική βελτίωση στη συμπεριφορά της M135i xDrive, κυρίως στις στροφές, με το όφελος που προκύπτει να αφορά και την αίσθηση του τιμονιού που είναι τώρα πιο γεμάτη και μεστή. Επιπλέον, ο κατασκευαστής τονίζει ότι έχει βελτιώσει και την πρόσφυση, έτσι ώστε να επιτρέπει στον οδηγό να εξερευνήσει με μεγαλύτερη ευκολία και αυτοπεποίθηση τα υψηλά όρια του αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, που αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς. Έτσι, η BMW M135i xDrive επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ. αναπτύσσοντας μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Σε συνέχεια των αλλαγών, η BMW έχει αναβαθμίσει και τον ήχο του αυτοκινήτου, χάρη στις δύο εξατμίσεις που βρίσκονται τοποθετημένες στις άκρες του προφυλακτήρα. Ο ήχος που περνάει στην καμπίνα ενισχύεται από τα ηχεία του συστήματος, με την αίσθηση να είναι πιο δυναμική. Τέλος, όσον αφορά τη χρωματική παλέτα, εμπλουτίστηκε με τρεις νέες αποχρώσεις, σε κίτρινο, πορτοκαλί και γκρι. Επίσης, επιπλέον των τροχών αλουμινίου 18 ιντσών που συνοδεύουν τη βασική έκδοση, διαθέσιμοι, σε διάφορα σχέδια, είναι και μεγαλύτεροι 19 ιντσών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!