Και σε ηλεκτρική έκδοση το νέο Mercedes-Benz Citan

Το νέο μικρό van θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στα τέλη του καλοκαιριού

Και σε ηλεκτρική έκδοση το νέο Mercedes-Benz Citan

Το νέο μικρό van θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στα τέλη του καλοκαιριού

Το νέο Mercedes-Benz Citan και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση eCitan, θα παρουσιαστούν διαδικτυακά στις 25 Αυγούστου. Θα υπάρχει και η επιβατική έκδοση Citan Tourer, που εκτός από την λειτουργικότητα και τις δυνατότητες διαρρύθμισης, παρέχει ολοκληρωμένο εξοπλισμό ασφαλείας και υψηλό επίπεδο άνεσης στην οδήγηση.

Από τη σχεδίαση και την οδηγική συμπεριφορά έως την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, η νέα γενιά Citan διαθέτει το DNA που οι πελάτες περιμένουν από τη μάρκα. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις παρά τον μεγάλο χώρο φορτίου δημιουργούν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για το νέο μικρό Van, ειδικά σε επιχειρήσεις διανομής εντός πόλης. Οι συρόμενες πόρτες και στις δύο πλευρές και το χαμηλό «κατώφλι» επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό και την εύκολη φόρτωση του οχήματος.

Στην παρουσίαση, οι Marcus Breitschwerdt (Επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans), Natalie Sonntag (Product Marketing Mercedes-Benz Small Vans) και Dirk Hipp (Chief Engineer Mercedes-Benz Small Vans) θα περιγράψουν και θα αναλύσουν τα σημαντικότερα στοιχεία του νέου μοντέλου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!