Το επιβλητικό Defender 110 D300 στην επετειακή του περιβολή (video)

Όταν ακούει κάποιος τη λέξη Defender, το μυαλό ταξιδεύει σε δύσβατα μονοπάτια και σε εκτός δρόμου εξερευνήσεις. Αυτό κάναμε λοιπόν και εμείς με την επετειακή έκδοση 75th Edition του σύγχρονου και premium SUV.

Η νέα εποχή Defender σταδιακά μπήκε στον εξηλεκτρισμό με την γκάμα πλέον να προσφέρει εκδόσεις Plug in Hybrid ή Mild Hybrid, όπως το επετειακό για τα 75 χρόνια της Land Rover που οδηγούμε. Αν θέλουμε να ερμηνεύσουμε την Defender 75th Anniversary Edition που λανσάρεται σε αυτό το ανοιχτό χακί του πρώτου Land Rover, παρασύροντας χρωματικά ακόμα και τις 20άρες ζάντες, θα λέγαμε ότι οι απόψεις ήταν μοιρασμένες. Άλλοι το λάτρεψαν και άλλοι θα το προτιμούσαν σε κάτι διακριτικότερο από την χρωματική παλέτα.

Το αισθητικό αποτέλεσμα πάντως είναι όσο κολακευτικό και όσο περιπετειώδες περιμένεις ώστε να ταιριάξει με την τετράγωνη σχεδιαστική λογική του βρετανικού SUV, με τις extreme συνήθειες. Γιατί αν ψάχνεις να το κατατάξεις κάπου, αυτό ακριβώς είναι ένα Defender σήμερα. Σύγχρονο premium SUV με βάση τις ανέσεις χώρων, παροχών, τεχνολογιών και ανάρτησης, αλλά και πραγματικό off road από τα ελάχιστα με εξωπραγματικές δυνατότητες.

Διαβάστε περισσότερα στην αναλυτική μας δοκιμή εδώ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!