ParkPal app: Η εφαρμογή που σας λύνει τα χέρια στο παρκάρισμα (video)

Όλα είναι πιο ρόδινα στην μετακίνησή μας όταν δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε «που θα παρκάρω;». Τη λύση δίνει η εφαρμογή της ParkPal.

Με την καινοτόμα εφαρμογή ParkPal, όχι μόνο μπορείτε να παρκάρετε και να ξεκινήσετε το «παρκόμετρο» με ένα tap στην οθόνη του smartphone σας, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε βάσει πιθανοτήτων που μπορείτε να βρείτε κενή θέση στάθμευσης την ώρα που θέλετε.

Βέβαια, το ParkPal app δεν μένει μόνο εκεί!

Η αρχή έγινε με την πόλη της Θεσσαλονίκης, ωστόσο αναμένεται να περάσει και σε άλλες πόλεις την Ελλάδας, προσφέροντας την απόλυτη ευκολία σε εσάς που δεν έχετε χρόνο να σπαταλήσετε, αναζητώντας μια θέση ή σημείο για να προμηθευτείτε το χαρτάκι ή τις ξυστές κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ParkPal έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε τον χρόνο στάθμευσής σας όποια στιγμή θέλετε και θα πληρώσετε ΜΟΝΟ το αντίτιμο που σας αναλογεί για το συγκεκριμένο χρόνο.

Το σύστημα διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα και ολοκληρωμένα τεχνολογικά συστήματα στην Ευρώπη, με online διασύνδεση λειτουργιών/υπηρεσιών/ελέγχου και πληροφόρησης των χρηστών.

Περισσότερα για την εφαρμογή και τη λειτουργία της μπορείτε να δείτε το παραπάνω video.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!