MotorOne Minute: Η πλήρης γκάμα SUV της Opel (video)

H Opel έχει το SUV για την κάθε σας ανάγκη, το δύσκολο είναι να αποφασίσετε.

Η κατηγορία των SUV είναι δημοφιλής και είναι απολύτως λογικό. Ποιος δεν θέλει να έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (ειδικά στην Ελλάδα), καλύτερη ορατότητα στον δρόμο και περισσότερο χώρο;

Η Opel όμως καταφέρνει να υπερέχει ξεκάθαρα από τον σκληρό ανταγωνισμό στο εν λόγω segment. Αυτό το καταφέρνει, προσφέροντας όλα της τα SUV με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, υπογράφοντας ταυτόχρονα την εξαιρετική απόδοση και οικονομία σε όλα τα θερμικά της σύνολα.

Παράλληλα, το νέο Opel Grandland διατίθεται σε plug-in hybrid έκδοση, είτε ως δικίνητο είτε ως τετρακίνητο. Στην τελευταία περίπτωση, η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 300 ίππους. Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική πρόταση έρχεται με το designάτο Opel Mokka-e.

Μιλώντας όμως για σχεδίαση, όλα τα μοντέλα της Opel έχουν αυτή την Bold & Pure αίσθηση, κάτι που ξεχωρίζει από το Opel Vizor (η εμπρός χαρακτηριστική μάσκα των νέων μοντέλων της μάρκας) και το Opel Pure Panel (το όμορφο και ενιαίο σύνολου του σύγχρονου εσωτερικού). Αυτά είναι κάποια από τα αισθητικά στοιχεία που κάνουν τα γερμανικά μοντέλα να υπερέχουν ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα φέρουν γνήσια καταγωγή τους με τεχνολογίες αιχμής και ποιότητα στο υψηλότερο σημείο.

Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και η πληθώρα από συστήματα υποστήριξης του οδηγού όπως το σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού IntelliLux LED® Pixel Light, το Night Vision βοηθά τον οδηγό του Grandland να εντοπίσει ανθρώπους και ζώα αρκετά κρίσιμα δευτερόλεπτα νωρίτερα. Και τα δύο συστήματα κάνουν τη νύχτα μέρα και αυξάνουν την ασφάλεια στο σούρουπο και στο σκοτάδι.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!