W Series – Σιγκαπούρη: Η ατμόσφαιρα

Ζήστε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο paddock του γυναικείου Πρωταθλήματος μονοθεσίων W Series στη Σιγκαπούρη, μέσα από αυτό το βίντεο.

Τo W Series ταξίδεψε μαζί με τη Formula 1 στη Σιγκαπούρη για τον 7ο από του 10 αγώνες της φετινής σεζόν. Η εκπληκτική Βρετανίδα Jamie Chadwick είχε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τον τίτλο στη Marina Bay, αλλά διέπραξε το πρώτο της μεγάλο λάθος φέτος.

Οι κατατακτήριες δοκιμές είχαν διακοπεί με κόκκινη σημαία λόγω βροχής και η Chadwick περιορίστηκε στην 8η θέση εκκίνησης. Με το ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να ανακτήσει δύο θέσεις, αλλά οι προσπάθειές της έληξαν πρόωρα, όταν χτύπησε στον τοίχο στο 12ο από τους 14 γύρους, κυνηγώντας την Jessica Hawkins για την 5η θέση.

Στη μάχη για τις πρώτες θέσεις, η Ολλανδέζα Beitske Visser απέσπασε στην εκκίνηση την πρωτοπορία από την Ισπανίδα Marta Garcia, που είχε βρεθεί στην pole position. Στη συνέχεια, η Βρετανίδα Alice Powell κατάφερε να προσπεράσει την Garcia για τη 2η θέση στον 5ο γύρο.

Η Powell καταδίωξε την Visser αλλά δεν κατάφερε να την απειλήσει. Συνεπώς, η Ολλανδέζα κατέκτησε την πρώτη φετινή της νίκη μειώνοντας τη διαφορά που τη χωρίζει από την επικεφαλής της βαθμολογίας, Jamie Chadwick. Οι Powell και Garcia συμπλήρωσαν το βάθρο.

W Series - Σιγκαπούρη

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!