WRX – Λετονία: Κυρίαρχος ο Johan Kristoffersson

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το διπλό αγώνα του WRX στη Riga της Λετονίας, όπου ο Johan Kristoffersson κατέκτησε τη νίκη και στις δύο περιπτώσεις.

Ο 33χρονος Σουηδός Πρωταθλητής των δύο προηγούμενων ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross, Johan Kristoffersson, κατέκτησε τη νίκη και στους δύο αγώνες που διεξήχθησαν στη Riga της Λετονίας, και την πίστα του Bikernieki, οι οποίοι αποτελούν το 2ο και 3ο γύρο της φετινής σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο, ο Kristofferson παραμένει αήττητος φέτος με το Volkswagen Polo RX1e, έπειτα από τρεις αγώνες. Ο Σουηδός χειρίστηκε πολύ καλά και στις δύο περιπτώσεις τις ζώνες τζόκερ για να επικρατήσει.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και τις δύο φορές ο Kevin Hansen με το Peugeot 208 RX1e. Στον πρώτο αγώνα, ο μεγαλύτερος αδερφός του Σουηδού, Timmy Hansen ανέβηκε στο βάθρο, ενώ στο δεύτερο αγώνα, ο team-mate του Kristoffersson, o 26χρονος Νορβηγός Ole-Christian Veiby, κατέλαβε την 3η θέση.

Στον ημιτελικό της πρώτης ημέρας, ο Φινλανδός Niclas Gronholm είχε μια περίεργη στιγμή, όταν έπειτα από ένα άλμα έσπασε η ράβδος του συστήματος διεύθυνσης του PWR RX1e που οδηγεί. Με αυτές τις επιτυχίες του, ο Kristoffersson έχει συμπληρώσει 30 νίκες στο θεσμό του WRX.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!