W Series – Hungaroring: Έσπασε το σερί

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα του γυναικείου Πρωταθλήματος μονοθεσίων W Series από την Ουγγαρία, όπου η Alice Powell έσπασε το σερί νικών της Jami Chadwick.

Έπειτα από ένα σερί 7 νικών, που κρατούσε από πέρυσι, στο Hungaroring, για πρώτη φορά φέτος, δεν ήταν η Jamie Chadwick δεν ήταν αυτή που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του 6ου αγώνα της φετινής σεζόν του W Series, του γυναικείου Πρωταθλήματος μονοθεσίων (προδιαγραφών Formula 3).

H Alice Powell ήταν αυτή που έχοντας κατακτήσει και την pole position, παρέμεινε επικεφαλής από την εκκίνηση έως την καρό σημαία. Προς το τέλος του αγώνα, η Powell έπρεπε να υπερασπιστεί τη θέση της από την πίεση που της ασκούσε η Chadwick.

H επικεφαλής της βαθμολογίας είχε εκκινήσει στην Ουγγαρία από την 5η θέση και είχε καταφέρει μέχρι το μέσο του αγώνα να βρεθεί , ωστόσο η καταδίωξη της Powell διακόπηκε από την παρέμβαση του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Η Powell όπως ήταν άψογη στην επανεκκίνηση και κατάφερε να διατηρηθεί εμπρός από την Chadwick, κατακτώντας την πρώτη της νίκη από το Zanvoort πέρυσι. Πίσω από την Chadwick, το βάθρο συμπλήρωσε η Beitske Visser. Η Chadwick έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τρίτο της τίτλο στον επόμενο αγώνα της σεζόν, που θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη.

W Series - Hungaroring (Alice Powell)

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!