W Series – Silverstone: H Jamie Chadwick συνεχίζει ακάθεκτη

Η απόλυτη κυρίαρχος του γυναικείου Πρωταθλήματος W Series, Jamie Chadwick, συνέχισε το σερί νικών της και στην πατρίδα της.

Η Jamie Chadwick, Πρωταθλήτρια των δύο σεζόν (2019 και 2021) που έχουν διεξαχθεί στην ιστορία του γυναικείου Πρωταθλήματος μονοθεσίων (προδιαγραφών Formula 3), επικράτησε για μία ακόμη φορά στον αγώνα που διεξήχθη στο Silverstone, μέσα στην πατρίδα της.

Η Chadwick έχει κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι φέτος, συνεχίζοντας το σερί νικών της από πέρυσι, έχοντας πλέον φτάσει τις 6 συνεχόμενες παρουσίες στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η Βρετανίδα Πρωταθλήτρια Chadwick δεν απειλήθηκε ποτέ για τη νίκη, παρότι είχε να αντιμετωπίσει και μία σύντομη βροχή στο μέσο του αγώνα, ο οποίος είχε δραματική ολοκλήρωση, καθώς στον προτελευταίο γύρο συγκρούστηκαν οι Emma Kimilainen και Abbi Pulling, που μάχονταν για τη 2η θέση.

Η Pulling προσπάθησε να βουτήξει στην εσωτερική της Kimilainen στην προσέγγιση του chicane της Vale, προκαλώντας τη σύγκρουση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε τετ-α-κέ και τα δύο μονοθέσια. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να συνεχίσουν, διατηρώντας τις θέσεις τους, καθώς η Pulling υπερασπίστηκε το τελευταίο σκαλί του βάθρου από την Fabienne Wohlwend.

W Series

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!