50 χρόνια BMW M

Τα 50 χρόνια της BMW M γιορτάζει η βαυαρική εταιρεία φέτος και θα κυκλοφορήσει πέντε αντίστοιχα βίντεο για την περίσταση.

Η BMW Μ ιδρύθηκε το 1972 και αρχικά αποτελούσε το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας. Το γράμμα M είναι το αρχικό από τη λέξη Motorsport, δηλαδή μηχανοκίνητος αθλητισμός. Έκτοτε, η BMW M ανέλαβε την κατασκευή των μοντέλων υψηλών επιδόσεων της βαυαρικής μάρκας.

Τα επίσημα γενέθλια από την ίδρυση της BMW M Gmbh είναι στις 24 Μαΐου και μέχρι τότε, θα κυκλοφορήσει πέντε εορταστικά βίντεο. Το πρώτο εξ αυτών, με τίτλο ‘Huddle Speech’, επικεντρώνεται στο μήνυμα του εορτασμού, ενώ τα επόμενα θα επικεντρωθούν στην ιστορία της BMW M, τον εξηλεκτρισμό και το lifestyle που αντιπροσωπεύει.

Στην καρδιά της BMW M βρίσκονται τα συναισθήματα: πάθος, αδρεναλίνη, συγκινήσεις. Με μακρά ιστορία ονειρικών αυτοκινήτων, η BMW M εξάπτει τη φαντασία και γεννάει συναισθήματα.

Σκοπός της είναι να συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον, καθώς ξεκινά τη μεταμόρφωσή της, ενόψει ενός ηλεκτρικού μέλλοντος που προδιαγράφεται στον ορίζοντα της αυτοκίνησης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!