To νέο σύστημα πολυμέσων της Porsche: Κάνει περισσότερα, ακούει καλύτερα

Η έκτη γενιά του συστήματος PCM θα κάνει ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι στα μοντέλα 911, Cayenne και Panamera

To νέο σύστημα πολυμέσων της Porsche: Κάνει περισσότερα, ακούει καλύτερα

Η έκτη γενιά του συστήματος PCM θα κάνει ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι στα μοντέλα 911, Cayenne και Panamera

Ακόμη και μία μάρκα που προσφέρει οδηγική απόλαυση σε μεγάλες δόσεις, όπως η Porsche, δεν μπορεί να αγνοεί τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκίνησης. Όπως η αλληλεπίδραση του οχήματος με τον οδηγό και τους επιβάτες. Στην έκτη του γενιά, το σύστημα Porsche Communication Management περιλαμβάνει φωνητικές εντολές (μέσω του Voice Pilot), έξυπνη πλοήγηση καθώς επίσης και αλληλεπίδραση με την Apple (έχοντας πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια) καθώς και με το Android Auto.

“Καταφέραμε να συνδυάσουμε το κλασικό ραδιόφωνο με τις σύγχρονες τεχνολογίες streaming” λέει ο Martin Bayer, Διευθυντής Πλοήγησης και Infotainment της Porsche. “To περιεχόμενο των Apple Music και Apple podcasts προσαρμόζεται στα γούστα και στις προτιμήσεις του οδηγού, μιας και η εξατομίκευση είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς.”

Porsche Cayenne Coupe: Στο κυνήγι του τίτλου του ταχύτερου SUV

Με το Voice Pilot, ο οδηγός μπορεί να δίνει τις φωνητικές του εντολές στο όχημα -χωρίς να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι- και εκείνο να τις εκτελεί. Για παράδειγμα, μπορεί να τον οδηγήσει στο κοντινότερο πρατήριο καυσίμων ή να αυξήσει τη θερμοκρασία της καμπίνας και να αλλάξει τον φωτισμό.

Το σύστημα πλοήγησης είναι πιο πλήρες από ποτέ, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας που επικρατούν, με τους δρόμους να εμφανίζονται με διαφορετικά χρώματα βοηθώντας έτσι τον οδηγό παρέχοντάς του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μελλοντικά, μέσω της εφαρμογής Soundtrack My Life, η μουσική θα μπορεί να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και να δίνει έτσι ένα άλλο τόνο στο ταξίδι των επιβατών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!