Aston Martin Valkyrie: Τα βλέμματα πάνω της

Το βρετανικό hypercar είναι αναμφίβολα ένα από τα highlight του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood

Aston Martin Valkyrie: Τα βλέμματα πάνω της

Το βρετανικό hypercar είναι αναμφίβολα ένα από τα highlight του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood

Μετά την ακύρωση του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood την περασμένη χρονιά, εξ αιτίας της πανδημίας, η Aston Martin ανεβάζει τον πήχη στις προσδοκίες των θεατών με ένα πλήθος δράσεων κατά τη διάρκεια του εφετινού φεστιβάλ που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα.

Ένα από αυτά είναι η πρώτη παρουσίαση της Valkyrie που θα δώσει την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους να τη δουν και να ακούσουν τον μοναδικό της ήχο από τον V12 κινητήρα 5,6 λίτρων που έχει ισχύ 1.160 ίππων. Στο τιμόνι της θα βρίσκεται ο Lance Stroll, οδηγός της Aston Martin στη Formula 1.

Δείτε όλες τις πρεμιέρες στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας

Στη διάσημη ανάβαση των 1.866 μέτρων οι θεατές θα απολαύσουν και την ολοκαίνουρια Vantage F1 Edition, η οποία έχει ως βάση το επίσημο Safety Car της Formula 1, αλλά με μεγαλύτερη ισχύ και το νέο αγωνιστικό πράσινο χρώμα της εταιρίας, που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα τόσο στη διαδρομή, όσο και στο Supercar Daddock. Εκεί θα βρίσκονται επίσης τα DB11 και DBS Volante, ενώ στο First Glance Paddock θα βρεθεί το SUV DBX που θα οδηγήσει στην ανάβαση ο Matt Becker, Chief Engineer της Aston Martin.

Μεταξύ των οδηγών θα βρεθούν επίσης ο CEO της εταιρίας, Tobias Moers, o EVP και Chief Creative Officer Marek Reichman και ο τρείς φορές νικητής του Le Mans Darren Tuner.

Οδηγούμε την Aston Martin Vantage F1 Edition

Για να γιορτάσει την επιστροφή στη Formula 1, το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνει ένα «Aston Martin Moment» όπου θα περάσουν τη διαδρομή της ανάβασης το επίσημο Safety Car ,Valkyrie, το επίσημο Medical Car, DBX και το Vantage F1 Edition, μαζί με τα ιστορικά DBR και LM7.

Το Σάββατο η πομπή θα εμπλουτιστεί με το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Aston Martin Cognizant Formula OneTM, AMR21, που θα οδηγήσει φυσικά ο Lance Stroll και είναι το μοναδικό εφετινό αυτοκίνητο της Formula 1 που θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ.

Το Goodwood Festival of Speed διαρκεί από την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!