Ξανά στο πρόγραμμα της F1 το Grand Prix της Τουρκίας

Ο αγώνας του Istanbul Park θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου

Ξανά στο πρόγραμμα της F1 το Grand Prix της Τουρκίας

Ο αγώνας του Istanbul Park θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου

Η Formula 1 ανακοίνωσε ότι το τουρκικό Grand Prix θα επιστρέψει στο ημερολόγιο του 2021 και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο που είχε αρχικά προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Grand Prix της Σιγκαπούρης (1-3 Οκτωβρίου).

O αγώνας είχε αρχικά αφαιρεθεί λόγω των περιορισμών που ίσχυαν για όσους επέστρεφαν από την Τουρκία, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Formula 1 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: “Μετά από συζητήσεις που διεξήχθησαν, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι αυτό, τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας. Παράλληλα, ένα σημαντικό ποσοστό της κοινότητας της Formula 1 έχει ήδη εμβολιαστεί, ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους ώστε να κάνουν το ίδιο. ”

“Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που θα επιστρέψουμε στην Τουρκία και ελπίζουμε να δούμε έναν συναρπαστικό αγώνα σε μία από τις καλύτερες πίστες του κόσμου” δήλωσε ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1.
“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Intercity Istanbul Park καθώς τον κ. Vural Ak για τις προσωπικές προσπάθειες που κατέβαλλε ώστε η επιστροφή μας να γίνει πραγματικότητα“ τόνισε ο ίδιος κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!