Με “δώρα” από την Volkswagen η βασική έκδοση του νέου Polo

Στη βασική έκδοση του ανανεωμένου σουπερμίνι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το σύστημα Infotainment

Με “δώρα” από την Volkswagen η βασική έκδοση του νέου Polo

Στη βασική έκδοση του ανανεωμένου σουπερμίνι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το σύστημα Infotainment

H Volkswagen λανσάρει την ανανεωμένη έκδοση του Polo, ένα αυτοκίνητο που της έχει χαρίσει από το 1975 μέχρι σήμερα περισσότερες από 18 εκατ. ταξινομήσεις. Το φρεσκάρισμα δεν είναι μόνο αισθητικό,  αλλά επεκτείνεται και σε πιο ουσιαστικούς τομείς, όπως στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Φρόντισε λοιπόν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση, να είναι διαθέσιμες και ορατές σε μία και μόνο γραμμή οπτικά, βοηθώντας έτσι τον οδηγό. Στάνταρ είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 8 ιντσών, ενώ πλήθος λειτουργιών ελέγχονται από το τιμόνι. Το στάνταρ σύστημα Composition Infotainment διαθέτει οθόνη αφής 6,5 ιντσών, ενώ στην κορυφαία έκδοση φθάνει τις 9,2 ίντσες. Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών (όπως το κεντρικό κλείδωμα) μπορεί να ελεγχθεί από μακριά, χρησιμοποιώντας απλά κάποιο smartphone.

Νέο Polo: Τα πάντα για τους κινητήρες και τις τεχνολογίες του

Όσοι επιλέξουν την έκδοση Style, θα ανακαλύψουν ένα νέο ψηφιακό κόσμο, αφού θα έχουν στα χέρια τους το Digital Cockpit Pro, με μεγαλύτερη οθόνη (η οποία είναι προαιρετική στα μοντέλα Life και R-Line). Στην περίπτωση του Polo Style και του Polo R-Line, το σύστημα Ready 2 Discover Infotainment Infotainment (με περισσότερες ακόμα δυνατότητες) διατίθεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου απολαμβάνουν τα πάντα σε μία μεγάλη οθόνη.

Τα δύο συστήματα πλοήγησης Discover Media και Discover Pro, διατίθενται επίσης ως προαιρετικά και διαθέτουν βελτιωμένη απόδοση μουσικής και πολλές λειτουργίες.
Μια ενσωματωμένη κάμερα στο παρμπρίζ είναι συνδεδεμένη με τη λειτουργία Dynamic Road Sign Display των συστημάτων, με τις σημάνσεις του δρόμου να είναι ορατές στην οθόνη. Επιπλέον, το Discover Pro είναι εξοπλισμένο με έξυπνο φωνητικό έλεγχο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!