Η McLaren αποκαλύπτει την Artura Art Car

Η βρετανίδα καλλιτέχνης Nat Bowen δημιούργησε ένα πολύχρωμο έργο που εντάσσεται με μοναδικό τρόπο στο περιβάλλον γύρω του.

Η McLaren αποκαλύπτει την Artura Art Car

Η βρετανίδα καλλιτέχνης Nat Bowen δημιούργησε ένα πολύχρωμο έργο που εντάσσεται με μοναδικό τρόπο στο περιβάλλον γύρω του.

Η McLaren Automotive, κατασκευάστρια πολυτελών υπεραυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, αποκάλυψε το Artura Art Car που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nat Bowen, μια κορυφαία Βρετανίδα καλλιτέχνη, γνωστή για τα έντονα πολύχρωμα έργα της. Το μοναδικό supercar θα βρεθεί στην έκθεση που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο ME Dubai από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου.

Η δημιουργική μελέτη ερευνά τη χρήση της Χρωμολογίας, που αντιπροσωπεύει την ψυχολογία πίσω από το χρώμα, καθώς και θέματα της «Τέχνης» και του «Μέλλοντος», που έχουν εμπνεύσει το όνομα του πρώτου υβριδικού μοντέλου της μάρκας. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτει ημιδιαφανή χρωστική ρητίνη που προσαρμόζεται στο φως, αντανακλώντας και απορροφώντας στοιχεία από το περιβάλλον, με αποτέλεσμα το έργο να γίνεται κομμάτι του χώρου στον οποίο βρίσκεται.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Nat Bowen για να παρουσιάσουμε την ολοκαίνουργια McLaren Artura ως ένα πολυεπίπεδο έργο τέχνης στο εμβληματικό περιβάλλον του ξενοδοχείου ME Dubai. Η έκθεση μας επέτρεψε να συνεργαστούμε με την εξαιρετικά παθιασμένη καλλιτεχνική κοινότητα του Dubai και ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.» Δήλωσε ο Mohamed Fawzi, Market Director Μέσης Ανατολής & Αφρικής, στη McLaren Automotive.

«Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τη McLaren Automotive πάνω σε αυτό το συναρπαστικό concept και να το παρουσιάσω ως μέρος της πρώτης μου ατομικής έκθεσης στο Dubai. Στόχος μου ήταν να προσφέρω μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία και να μεταφέρω τους επισκέπτες σε μια διαλογιστική κατάσταση μακριά από την καθημερινή απόσπαση της προσοχής και να τους επιτρέψω να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω τη σχέση τους με το χρώμα» είπε η Nat Bowen.

H ολοκαίνουργια McLaren Artura σηματοδοτεί την αρχή του επόμενου κεφαλαίου της μάρκας και μια νέα εποχή στον κόσμο της τεχνολογίας και των επιδόσεων των supercar. Πιστή στη φιλοσοφία της McLaren για ελαφρά οχήματα, η Artura έχει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και ικανότητα αμιγώς ηλεκτρικής λειτουργίας, χάρη στο πρωτοποριακό εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!