Land Rover Defender V8 Bond Edition για τους λάτρεις του 007

Μια ειδική έκδοση για την ταινία του James Bond “No Time To Die” δημιούργησε για το Defender η Land Rover

Land Rover Defender V8 Bond Edition για τους λάτρεις του 007

Μια ειδική έκδοση για την ταινία του James Bond “No Time To Die” δημιούργησε για το Defender η Land Rover

Η Land Rover γιορτάζει τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του James BondNo Time To Die”, με μια ειδική έκδοση του Defender η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, αλλά σε περιορισμένες μονάδες που δεν θα ξεπερνούν τις 300.

Το Land Rover Defender V8 Bond Edition είναι διαθέσιμο με αμάξωμα 90 και 110, με την έμπνευση για τη δημιουργία του να αποτελεί η συμμετοχή του στην ταινία δράσης του γνωστού πράκτορα 007.

Σχεδιαστικά διακρίνεται για το Μαύρο πακέτο του με τους μεγάλους τροχούς των 22 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τις μπλε δαγκάνες των φρένων. Μαζί με το σκούρο εξωτερικό οι άνθρωποι του τμήματος SV Bespoke της Land Rover, έχουν ταιριάξει και τα logo “Defender 007”.

Στο εσωτερικό συναντάμε μια εξελιγμένη οθόνη που ξεκινάει με το ίδιο logo. Επιπλέον, κάθε μοντέλο θα έχει ένα ταμπελάκι που θα αναγράφεται ο αριθμός παραγωγής του, δηλαδή για παράδειγμα «1 από 300».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ LAND ROVER DEFENDER V8 525 PS ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάτω από το καπό υπάρχει ο μεγάλος 5λιτρος υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας, με απόδοση 525 ίππων και 625 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, με το Defender V8 90 να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δλ., έχοντας μέγιστη ταχύτητα 240 χλμ./ώρα.

Στην νέα ταινία του James Bond, η πρεμιέρα της οποίας θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στη Μ. Βρετανία, θα συμμετέχει το εντυπωσιακό Land Rover Defender V8 Bond Edition και μαζί του θα είναι δύο Range Rover Sport SVR, ένα Range Rover Classic και ένα Land Rover Series III.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!