Audi Q2 με 199 €/μήνα και άτοκη χρηματοδότηση, ή Q3 με 0% επιτόκιο και 279€/μήνα

Ανακάλυψε ποιο ετοιμοπαράδοτο SUV της Audi ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου ιδιαίτερο στυλ.

Audi Q2 με 199 €/μήνα και άτοκη χρηματοδότηση, ή Q3 με 0% επιτόκιο και 279€/μήνα

Ανακάλυψε ποιο ετοιμοπαράδοτο SUV της Audi ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου ιδιαίτερο στυλ.

Το ιδανικό SUV δεν ορίζεται μόνο από το μέγεθος. Στην premium κατηγορία, το στυλ είναι καθοριστικός παράγοντας επιλογής, μαζί φυσικά με την κορυφαία ποιότητα, άνεση, απόδοση και ασφάλεια, στοιχεία που θεωρούνται δεδομένα. Η Audi έχει καταφέρει να συνδυάσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στα SUV της, με τα Q2 και Q3 να αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα.

Με τον όρο στυλ, δεν αναφερόμαστε στο ντιζάιν – τουλάχιστον όχι μόνο σε αυτό. Είναι ο αέρας ανωτερότητας, ποιότητας και αυτοπεποίθησης που πηγάζει από τα SUV με τους τέσσερις δακτυλίους στη μάσκα.

Στην περίπτωση του Audi Q2, για παράδειγμα, η δράση και η εξωστρέφεια είναι τρόπος ζωής – για το αυτοκίνητο και τον οδηγό του.

Νεανικό σε χαρακτήρα και δυναμικό σε σχεδιασμό, compact σε διαστάσεις αλλά με μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (405 – 1.050 λτ.), προικισμένο με προηγμένη τεχνολογία, αποδοτικούς κινητήρες και σπορ οδική συμπεριφορά, το premium compact SUV της Audi είναι πραγματικά πολυτάλαντο. Και είναι ετοιμοπαράδοτο με μια ανεπανάληπτη προσφορά: με 199 ευρώ/μήνα και άτοκη χρηματοδότηση με το πρόγραμμα Audi Now!

Μπορείς με αυτό τον τρόπο να το αποκτήσεις εύκολα και να απολαμβάνεις κάθε μέρα και σε κάθε σου διαδρομή το μοντέρνο, ευρύχωρο και εξαιρετικά ποιοτικό εσωτερικό του, με ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit 12,3’’, διάφορες επιλογές σε εσωτερικά πακέτα σχεδίασης, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη 8,3’’ και φυσικά δυνατότητα απεικόνισης εφαρμογών του κινητού σας στο αυτοκίνητο μέσω του Audi Smartphone interface.

Βιώνοντας μάλιστα μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης, χάρη στους ισχυρούς κινητήρες TFSI Turbo με 110 ή 150 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις Q2 35 TFSI.

Από την άλλη, αν το στυλ ‘smart casual’ ήταν αυτοκίνητο, θα είχε τη μορφή του Audi Q3. Του premium CSUV που ξεχωρίζει με την εμφάνισή του, επιβάλλεται με τον χαρακτήρα του και θα σε συνοδεύσει με κάθε επισημότητα σε κάθε εξόρμηση, σε κάθε περίσταση, σε κάθε ταξίδι. Και είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο!

Από τη γκάμα ξεχωρίζουν οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης TFSI με 150 ίππους και plugin hybrid TFSI e με 245 ίππους, με τους τελευταίους να συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,3’’) και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, από μόλις 1,6 λτ./100 χλμ.! Η τεχνολογική υπεροχή του Q3 επιβεβαιώνεται και στον τομέα της άνεσης και ασφάλειας, με τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ημιαυτόνομης οδήγησης.

Στο ευρύχωρο και οδηγοκεντρικό εσωτερικό του κυριαρχούν η προηγμένη τεχνολογία και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, δύο έννοιες αλληλένδετες με το όνομα και την ιστορία της Audi.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά μπορεί να αναβαθμιστεί με περισσότερες λειτουργίες και να μεγαλώσει στις 12,5 ίντσες. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει το Infotainment με στάνταρ έγχρωμη οθόνη αφής 10,1 ιντσών που διαθέτει μεταξύ άλλων μενού φωνητικών εντολών με χειρισμό φυσικής γλώσσας.

Η τελική επιλογή δεν έχει να κάνει με το μέγεθος – μόνο. Είσαι cool τύπος, δραστήριος και κυνηγάς την ευκαιρία χωρίς να συμβιβάζεσαι στα θέλω και τις αξίες σου; Με 199 €/μήνα παίρνεις σήμερα το Audi Q2 που επιθυμείς, άτοκα.

Αν από την άλλη θέλεις να συνδυάσεις το casual με το business look και εκτιμάς την ελευθερία κινήσεων, αποκτάς σήμερα το Audi Q3 στην έκδοση βενζίνης ή PHEV που προτιμάς με 0% επιτόκιο και 279 ευρώ/μήνα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!