Δωρεάν τεχνικός έλεγχος από τη Mopar

Αφορά την καλοκαιρινή περίοδο και τις μάρκες Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος από τη Mopar

Αφορά την καλοκαιρινή περίοδο και τις μάρκες Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά και τις αποδράσεις με αυτοκίνητο από την καθημερινότητα, κρίνεται απαραίτητος ένας έλεγχος. Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για ασφαλείς και απροβλημάτιστες διαδρομές.

Το πρόγραμμα Summer Check Up παρέχει στους κατόχους μοντέλων των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Summer Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων. Παράλληλα γίνεται και έλεγχος κλιματιστικού.

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ από τις 24 Ιουνίου 2021 και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, που ορίζεται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, μαζί με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί, αλλά και από τις προνομιακές τιμές για την αντικατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου τους.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!