Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης φωτιστικών σωμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Περιφερειακή Οδό Κερατσινίου-Δραπετσώνας (τούνελ Κερατσινίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο Δήμο Κερατσινίου–Δραπετσώνας, την Πέμπτη 16-5-2024 και την Παρασκευή 17-5-2024, κατά τις ώρες 23.00-06.00 της επομένης.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
- Ρεύμα κυκλοφορίας προς Κερατσίνι: Γρ. Λαμπράκη – Κοντοπούλου –Παλαιολόγου – Σπετσών – Φανάρια Ιχθυόσκαλας.
- Ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά: Φανάρια Ιχθυόσκαλας – Σπετσών –Παλαιολόγου – Κοντοπούλου – Γρ. Λαμπράκη – Δημοτικό Γήπεδο Δραπετσώνας -Περιφερειακή Δραπετσώνας προς Πειραιά.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
- Ώρα για το νέο σου αυτοκίνητο, με 4 αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά μοντέλα σε τιμές που ξεκινούν από 17.900 ευρώ!
- Αφιέρωμα «Don’t Worry, Buy Happy»: Το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει βρίσκεται εδώ!
- Πώς είναι να ζεις καθημερινά με το νέο Chery TIGGO 7 HEV; (video)
- F1: Τα ρεκόρ του Kimi Antonelli καθ’ οδόν προς τον τίτλο
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!