Το νέο πρόγραμμα τηλεματικής της Webfleet έφτασε και στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα της Webfleet υπόσχεται μείωση του κόστους λειτουργίας και αύξηση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας.

Το νέο πρόγραμμα τηλεματικής της Webfleet έφτασε και στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα της Webfleet υπόσχεται μείωση του κόστους λειτουργίας και αύξηση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας.

Η Elastrak ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Webfleet, εταιρίας του ομίλου Bridgestone, η οποία έχει προέλθει από την σύμπραξη με την περίφημη εταιρία τηλεματικής TomTom.

Η Webfleet βοηθάει στην προετοιμασία στόλων οχημάτων, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς σχετικά με την καταγραφή και αναφορά εκπομπών CO2.

Με περισσότερους από 60.000 μοναδικούς πελάτες ανά τον κόσμο και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, η Webfleet υπόσχεται εξοικονόμιση χρόνου και βελτίωση της απόδοσης μιας επιχείρησης, με απόσβεση της επένδυσης σε 6 έως 9 μήνες, κατά μέσο όρο.

Τα οφέλη του προγράμματος της Webfleet:

  • Παρακολούθηση και εντοπισμός οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, 24/7
  • Μείωση του κόστους καυσίμων και συντήρησης, με καταγραφή και βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς
  • Βελτιστοποίηση της ασφάλειας μέσω της δημιουργίας κουλτούρας για υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά & πρόληψη ατυχημάτων, αξιοποιώντας την ορατότητα σε πραγματικό χρόνο, τις πληροφορίες για την απόδοση οδήγησης, τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές για φορτηγά με το TomTom GO Fleet, τη διαχείριση της κόπωσης των οδηγών, την πρόληψη κλοπής των εμπορευμάτων και την έγκαιρη συντήρηση οχημάτων και ελαστικών.
  • Βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών μέσω της εύκολης ενσωμάτωσης του υπάρχοντος λογισμικού.
  • Διατήρηση της σωστής διαδρομής χάρη στο πρόγραμμα Professional Navigation και της παρακολούθησης της κίνησης «ζωντανά».
  • Βελτίωση των υπηρεσιών με δυναμική ανάθεση της εργασίας και απρόσκοπτη επικοινωνία με τους οδηγούς.
  • Λήψη δεδομένων ταχογράφου & χιλιομέτρων και εγγραφής χρόνου εργασίας.
  • Παρακολούθηση των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Εντοπισμός και ευκρινής προβολή σε χάρτη, εάν είναι σταθμευμένα ή εν κινήσει. Προσδιορισμός του οδηγού που ταιριάζει καλύτερα σε μια νέα εργασία με στόχο την ελαχιστοποίηση του χρόνου στο δρόμο και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.
  • Ολοκλήρωση περισσότερων εργασιών. Η απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του γραφείου και των οδηγών, βοηθά στη βελτίωση της διαχείρισης της ροής εργασίας και των εκτιμώμενων χρόνων άφιξης.
  • Μείωση της χρήσης καυσίμου και των εκπομπών άνθρακα.
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!