Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLB στην Ελλάδα

Η νέα Mercedes-Benz GLB διατίθεται στην ελληνική αγορά με κινητήρες βενζίνης και diesel, νέα σχεδίαση, βελτιωμένο εξοπλισμό και αναβαθμισμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης.

The new Mercedes-Benz GLB The new Mercedes-Benz GLB

Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLB στην Ελλάδα

Η νέα Mercedes-Benz GLB διατίθεται στην ελληνική αγορά με κινητήρες βενζίνης και diesel, νέα σχεδίαση, βελτιωμένο εξοπλισμό και αναβαθμισμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης.

Η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLB, το πρακτικό μεσαίο SUV της μάρκας, είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό του μοντέλου, ξεχωρίζουν ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας, η μάσκα με το κεντρικά τοποθετημένο αστέρι της Mercedes-Benz, τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και οι νέες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο από 18 έως 20 ίντσες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το infotainment 10,25”. Το τιμόνι της τρέχουσας γενιάς που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό είναι επενδυμένο με δέρμα, ενώ κατόπιν παραγγελίας διατίθεται με επένδυση από συνθετικό δέρμα. Επιπλέον, για πρώτη φορά διατίθεται ένα θερμαινόμενο τιμόνι για τη γραμμή εξοπλισμού AMG Line.

Στον βασικό εξοπλισμό της νέας GLB περιλαμβάνονται καθίσματα με επενδύσεις από συνθετικό δέρμα και μαύρο ύφασμα με τρισδιάστατα ανάγλυφα σχέδια. Οι ανώτερες εκδόσεις έχουν 4 διαφορετικά χρώματα επενδύσεων: μαύρο, bahia brown, sage grey και o νέος χρωματισμός red pepper/black.

Η GLB είναι πλέον εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά του MBUX με στυλ οθόνης νέας σχεδίασης. Σε συνδυασμό με τους τρεις τρόπους λειτουργίας Navigation, Assistance και Service και τους 10 κόσμους χρωμάτων του ατμοσφαιρικού φωτισμού, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Mercedes-Benz GLB

Όλες οι προηγούμενες λειτουργίες, όπως Μέσα, Τηλέφωνο ή Όχημα, εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες, ενώ ο χειρισμός τους μπορεί να πραγματοποιείται άνετα από την οθόνη αφής ή από τα pad πλοήγησης με το δάχτυλο που υπάρχουν στο τιμόνι. Για περαιτέρω συνδεσιμότητα, η GLB διαθέτει πλέον μία πρόσθετη θύρα USB-C και αυξημένη ισχύ φόρτισης USB, ενώ όλες οι θύρες USB είναι φωτιζόμενες.

Η έξυπνη φωνητική υποβοήθηση της Mercedes-Benz αποκτά όλο και περισσότερες δυνατότητες διαλόγου και εκμάθησης χάρη σε online υπηρεσίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν από την εφαρμογή Mercedes me. Το σύστημα μαθαίνει σιγά-σιγά τον οδηγό και απομνημονεύει τις ρυθμίσεις ή τις διαδρομές που κάνει συνήθως. Την κατάλληλη στιγμή, προτείνει εξατομικευμένες λειτουργίες infotainment, άνεσης και οχήματος, απόλυτα προσαρμοσμένες στις συνθήκες οδήγησης.

Mercedes-Benz GLB

Το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Burmester προσφέρει πλέον, σε συνδυασμό με την τελευταία γενιά του MBUX, την τεχνολογία Dolby Atmos, η οποία προσδίδει περισσότερο χώρο, καθαρότητα και βάθος στη μουσική.

Η Mercedes-Benz GLB διατίθεται στην Ελλάδα με τέσσερις επιλογές βενζινοκινητήρων που διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία και τρεις επιλογές πετρελαιοκινητήρων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, 7 ή 8 ταχυτήτων. Οι δύο βενζινοκινητήρες υψηλότερης απόδοσης διατίθενται με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

Τιμές νέας Mercedes-Benz GLB

GLB 200: 51.700 €
GLB 220 4MATIC: 56.500 €
GLB 250 4MATIC: 60.600 €
GLB 200 d: 61.600 €
GLB 200 d 4MATIC: 63.950 €
GLB 220 d 4MATIC: 67.400 €
Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC: 73.800 €
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!