Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch: H μαγεία της εξατομίκευσης

H δημιουργία του τμήματος Exclusive Manufaktur της Porsche, το ειδικό χρώματα αυτής της Panamera απαίτησε πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από την τυπική εξωτερική επεξεργασία.

Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch: H μαγεία της εξατομίκευσης

H δημιουργία του τμήματος Exclusive Manufaktur της Porsche, το ειδικό χρώματα αυτής της Panamera απαίτησε πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από την τυπική εξωτερική επεξεργασία.

Η τρίτη γενιά της Porsche Panamera έχει ήδη παρουσιαστεί, αλλά παράλληλα με το πλήρως ανασχεδιασμένο μοντέλο, η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε στη Σαγκάη ένα μοναδικό αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για να επιδείξει τις δυνατότητες εξατομίκευσης των αυτοκινήτων της. Η Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch δείχνει την προσοχή στη λεπτομέρεια με την οποία η Porsche Exclusive Manufaktur υλοποιεί στα πλαίσια του προγράμματος Sonderwunsch.

Αυτό το εξαιρετικά αποκλειστικό, μοναδικό αυτοκίνητο απεικονίζει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα εντελώς προσωπικό σπορ αυτοκίνητο των ονείρων ενός πελάτη Sonderwunsch. Η εξατομίκευση είναι μια ιδιαίτερη μορφή σύγχρονης πολυτέλειας. Για όσους έχουν ακόμη πιο απαιτητικές προσδοκίες για το προσωπικό αυτοκίνητο των ονείρων τους, η Porsche προσφέρει στους πελάτες της το πρόγραμμα Sonderwunsch.

Αυτό περιλαμβάνει τη συμβουλευτική υπηρεσία, το σχεδιασμό και την εξειδικευμένη εκτέλεση των επιθυμιών σε χρώματα και υλικά, ακόμη και την κατασκευή εξατομικευμένων μοναδικών μοντέλων. Η Porsche θα παρουσιάσει τις σχεδόν απεριόριστες επιλογές του προγράμματος Sonderwunsch κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας Panamera στη Σαγκάη.

«Η Panamera Turbo Sonderwunsch, που βασίζεται στη νέα Panamera Turbo E-Hybrid, δείχνει πόσο ευέλικτα και με ακρίβεια μπορούμε να εκπληρώσουμε αυτές τις επιθυμίες ως όραμα του ονείρου του πελάτη», δήλωσε λέει ο Detlev von Platen, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Porsche. «Το εξωτερικό του αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί από ειδικούς των μονάδων Style Porsche και Exclusive Manufaktur. Το εσωτερικό έχει αφεθεί σκόπιμα ημιτελές μέχρι την επόμενη χρονιά».

Η Porsche Exclusive Manufaktur έβαψε το μοντέλο έμπνευσης σε διχρωμία με επίκεντρο τον ειδικά δημιουργημένο χρωματικό τόνο Leblon Violet Metallic. Αυτός ο βιολετί χρωματικός τόνος έχει μια υποψία καστανού. Χρησιμοποιώντας μια περίτεχνη τεχνική παραγωγής, οι ειδικοί των μονάδων Style Porsche και Exclusive Manufaktur έχουν κάνει το μάυρο χρώμα να ξεθωριάζει στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Η διαφανής επίστρωση της Sonderwunsch Panamera Turbo περιέχει νιφάδες που έχουν ατμοποιηθεί με πραγματικό χρυσό, δημιουργώντας μια premium εμφάνιση με εφέ βάθους. Το εξωτερικό διαθέτει επίσης λωρίδες στο χρώμα Avium Metallic με ενσωματωμένο το λογότυπο Sonderwunsch. Οι ζάντες 21 ιντσών με κεντρικό μπουλόνι και τα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων είναι επίσης φινιρισμένα στο χρώμα Avium Metallic.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!