Τα Art Cars της Mercedes-AMG

Η Γερμανική εταιρία συνεργάζεται με την Palace Skateboards για τη δημιουργία τεσσάρων έργων τέχνης με τροχούς.

Τα Art Cars της Mercedes-AMG

Η Γερμανική εταιρία συνεργάζεται με την Palace Skateboards για τη δημιουργία τεσσάρων έργων τέχνης με τροχούς.

Η Mercedes-AMG σε συνεργασία μάρκα Palace που κατασκευάζει skateboard και streetwear  με έδρα το Λονδίνο δημιούργησε τέσσερα μοναδικά έργα τέχνης πάνω σε αυτοκίνητα,  εμπνευσμένα από το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη συνεργασία των δύο εταιριών, αφού Palace σχεδίασε τα αυτοκόλλητα μιας Mercedes-AMG Team HRT GT3 που συμμετείχε στον περσινό 24ωρο αγώνα του Nürburgring.

Πάνω σε μια Mercedes-AMG A 45 S έγινε το σχέδιο «Tiger London» που αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή και ποικιλόμορφη κατασκευή εξατομικευμένων αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο τις δεκαετίες του 1960, του 1970 και του 1980.

Μια νέα Mercedes-AMG SL 63 έχει βαφτεί «Sunset LA» που αντιπροσωπεύει το «αέναο Καλιφορνέζικο καλοκαίρι».

Μια τετράθυρη GT 63 φιλοξενεί το σχέδιο «Neon Fade New York» που αρχίζει με μαύρο χρώμα στο εμπρός μέρος και σταδιακά γίνεται πράσινο στο πίσω μέρος.

Η συλλογή συμπληρώνεται με τη G 63 «Space Horse Tokyo» με μια απεικόνιση ενός αλόγου που καλπάζει στο διάστημα ως αναγνώριση της κουλτούρας των Ιαπωνικών anime.

Η προσαρμογή δεν σταματά στο εξωτερικό, καθώς και η καμπίνα των επιβατών έχει ειδικά χρώματα ταπετσαρίας και καθισμάτων, καθώς και αποκλειστικά σχεδιασμένα πατάκια, προσκέφαλα, υποβραχιόνια με ανάγλυφο λογότυπο και φώτα LED.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!