Ανάκληση Toyota Yaris Hybrid για επαναπρογραμματισμό του Συστήματος Ελέγχου Ευστάθειας

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 2.041 αυτοκινήτων, παραγωγής 2020 – 2021

Ανάκληση Toyota Yaris Hybrid για επαναπρογραμματισμό του Συστήματος Ελέγχου Ευστάθειας

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 2.041 αυτοκινήτων, παραγωγής 2020 – 2021

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E. εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου -που βρίσκεται σε εξέλιξη- αυτοκινήτων Toyota Yaris Hybrid.

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά σε 2.041 οχήματα, παραγωγής από τον Ιούλιο 2020 έως τον Απρίλιο 2021.

Στα εμπλεκόμενα οχήματα, η ηλεκτρονική μονάδα του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, μέσω της οποίας παρακολουθούνται και ελέγχονται διάφορες λειτουργίες που σχετίζονται με το σύστημα πέδησης, λόγω μη κατάλληλου λογισμικού ενδέχεται να μην ολοκληρώνει όλες τις διαδικασίες επεξεργασίας του συστήματος. Εάν αυτό συμβεί, θα ενεργοποιηθούν προειδοποιητικές λυχνίες στον πίνακα οργάνων του οχήματος και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο θα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ο σχετικός επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!