F1: O Lewis Hamilton πιστεύει ότι έχει άλλα 5 χρόνια μπροστά του

Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, δήλωσε ότι πιστεύει πως έχει ακόμα 5 χρόνια μπροστά του στο άθλημα, παρότι είναι 38 χρονών.

F1: O Lewis Hamilton πιστεύει ότι έχει άλλα 5 χρόνια μπροστά του

Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, δήλωσε ότι πιστεύει πως έχει ακόμα 5 χρόνια μπροστά του στο άθλημα, παρότι είναι 38 χρονών.

To τρέχον συμβόλαιο του Lewis Hamilton με τη Mercedes λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Παρότι αμφότερες οι πλευρές έχουν δηλώσει ότι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο ακόμα. Πριν από το GP Μ. Βρετανίας, ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, είχε αναφέρει ότι η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της ανανέωσης του συμβολαίου του Lewis Hamilton δεν έχει καθυστερήσει λόγω οικονομικών διαφορών ή για τη διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Wolff δήλωσε: «Θέλουμε να το κάνουμε πολύ καλά, με κάθε λεπτομέρεια, και μερικές φορές μπορεί να έχεις μια κατάσταση όπου τα πάντα είναι σκαλισμένα. Αλλά αυτή δεν είναι καθόλου μια συζήτηση για τα χρήματα. Πρόκειται για το μέλλον: τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε σωστά και να βελτιστοποιήσουμε. Δεν μιλάμε πια για διάρκεια, χρήματα και όλα αυτά. Είναι απλά άλλα θέματα».

Ο Hamilton από την πλευρά του επιβεβαίωσε τα σχόλια του Wolff και δήλωσε ότι η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος της φετινής σεζόν. Επίσης, ο Βρετανός 7 φορές Πρωταθλητής ξεκαθάρισε ότι η απογοητευτική απόδοση της Mercedes τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι παράγοντας που τον κάνει να διστάζει να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Hamilton δήλωσε: «Δεν σκέφτομαι αυτό. Πριν από το τέλος της σεζόν, θα έχουμε ήδη προχωρήσει πολύ με το συμβόλαιο. Εξακολουθώ να έχω 100% πίστη σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να μείνω εδώ πολύ περισσότερο. Αισθάνομαι ότι έχω τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια μπροστά μου, όχι; Για να δούμε».

Όσον αφορά την προοπτική της Mercedes για το GP Μ. Βρετανίας αυτού του Σαββατοκύριακου, ο Hamilton σχολίασε: «Έχουμε μια καινούργια εμπρός αεροτομή, οπότε είναι απλώς ένα βήμα, ελπίζω προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν πρόκειται για ένα τεράστιο πακέτο ή κάτι τέτοιο, απλά το πάμε βήμα προς βήμα, ελπίζοντας ότι θα μειώσουμε τη διαφορά».

«Προφανώς, η Αυστρία δεν ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για εμάς, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις μαθαίνουμε τα περισσότερα, εκεί ενωνόμαστε περισσότερο ως ομάδα. Ήμουν στο εργοστάσιο την Τρίτη και την Τετάρτη με την ομάδα, και όλοι δούλευαν πυρετωδώς, απλά επικεντρώθηκαν ώστε να μετατρέψουν αυτό το αρνητικό σε κάτι θετικό εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!